Ερασιτέχνης

Άνετη νίκη επί του ΑΟ Αιγιαλέον – Γκολίτσης: «Μόνο νίκες έως το τέλος»

Τα κατάφερε το τμήμα βόλει Ανδρών

Oπως ενημέρωσε ο Α.Σ. “η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του ΑΡΗ κέρδισε με 3-0 σετ τον ΑΟ Αιγιαλέον, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Pre League.

Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση υποχρέωσε τον αντίπαλό της στην πρώτη ήττα του σ’ αυτήν τη φάση. Ο ΑΡΗΣ έπιασε πολύ καλή απόδοση και με τον Άλμπο να κάνει μεγάλο παιχνίδι, έφτασε στη νίκη χωρίς να χάσει σετ.

Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν το πρώτο σετ με 25-21, το δεύτερο με 25-22 και έκαναν άνετα το 3-0, κερδίζοντας και το τρίτο με 25-11.

Τα σετ: 25-21, 25-22, 25-11.

Η σύνθεση του ΑΡΗ: Πεντίδης, Άλμπο, Μάντζιος, Χρηστάκος, Μανωλάκης, Μπρουνέτ, Γκρουμούσας (λ) / Σακκάς (λ), Γιαμακίδης Παπαδόπουλος, Πηλιοκατερός, Κόκκινος, Βακούλης.

Ο προπονητής του ΑΡΗ, Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε:

«Η ομάδα έχει βρει την ηρεμία της μετά το σοκ του αποκλεισμού από τον όμιλο της ανόδου. Τα παιδιά δουλεύουν καθημερινά. Είχαμε μία κακή παρένθεση με τον Πανερυθραϊκό. Πλέον, μετράμε 6-0 σετ στα τελευταία δύο ματς και έχουμε μπροστά μας άλλα δύο ντέρμπι εντός έδρας, με Κομοτηνή και Πιερικό. Στόχος μας είναι να πετύχουμε μόνο νίκες έως το τέλος και να κατακτήσουμε πρώτη θέση».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button