Μπάσκετ

Άνετα οι Κορασίδες του Άρη – Τσαμπούρη: “Ετοιμαζόμαστε για τον Παναθηναϊκό”

Η εύκολη νίκη του Άρη και οι δηλώσεις της Παναγιώτας Τσαμπούρη

Η ομάδα Μπάσκετ Κορασίδων του ΑΡΗ κέρδισε άνετα τον Πελασγό Μεγαλόπολης με 62-27, στην πρεμιέρα της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, η οποία διεξάγεται στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ραφήνας (Οχυρό).

Η ομάδα της Παναγιώτας Τσαμπούρη πήρε τον έλεγχο του αγώνα από τη δεύτερη περίοδο και δεν ανησύχησε έως το τέλος. Ο ΑΡΗΣ έφερε το σκορ για πρώτη φορά σε διψήφια τιμή (21-11) με βολή της Μπαλτζή (16΄20΄΄) και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τις «κίτρινες» να προηγούνται με 24-15.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης μείωσε σε 30-24 (25΄25΄΄), όμως ο ΑΡΗΣ με σερί 11-0 τελείωσε την τρίτη περίοδο προηγούμενος με 41-24.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε και τους 20 πόντους (47-27, 35΄22΄΄) για να έρθει το τελικό 62-27 με επιμέρους  21-3 για τις νικήτριες στην τελευταία περίοδο.

Διαιτητές: Δημουλάς-Χρόνης-Τσουρή

Τα δεκάλεπτα: 7-11, 15-24, 24-41, 27-62

Πελασγός Μεγαλόπολης (Τσατσούλης): Μπουζιάνη, Παπαδοπούλου 18(1), Κυριακοπούλου, Μιχόλια 2, Βαρλοκώστα 2, Λιακοπούλου, Αθανασοπούλου, Φλώρου, Λίλη 5.

ΑΡΗΣ (Τσαμπούρη): Γκαϊτατζή, Μποροδήμου 2, Μπαλτζή 13, Καραμανλή 5(1), Ασλανίδου 6, Κοτζαμπάση 1, Γιάνταη 7(11ρ.), Τριανταφύλλου 4, Μαστροδημήτρη, Καραγιαννίδου 4, Νεράντζη 4, Τόλιου 16.

Η κόουτς του ΑΡΗ δήλωσε:

«Καλό πρωτάθλημα σε όλους, χωρίς τραυματισμούς για τα παιδιά, καθώς μακραίνει χρονικά η χρονιά και παίζουμε με πολύ ζέστη. Η πρεμιέρα πάντα έχει ιδιαιτερότητες για όλες τις ομάδες. Νομίζω ξυπνήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, οπότε κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα και ετοιμαζόμαστε για τη πολύ δύσκολη συνέχεια, καθώς αύριο παίζουμε με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό».

Η αθλήτρια του ΑΡΗ και πρώτη σκόρερ της ομάδας στον αγώνα, Λυγερή Τόλιου, επισήμανε από την πλευρά της:

«Αρχικά μας δυσκόλεψε το παιχνίδι, ήταν και η ζέστη που μας επηρέασε, αλλά στο τέλος καταφέραμε να κάνουμε μια διαφορά, κάτι που μας διευκόλυνε για τη συνέχεια. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο και να δούμε μετά τη συνέχεια».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button