Ποδόσφαιρο

Άλλη μια κίνηση μέσω…Wasserman

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μόουζες Οντουμπάγιο βρίσκεται ο Άρης με αυτήν την κίνηση να έχει κάποια κοινά στοιχεία όπως και αυτή του Αντρέ Γκρέι.

Για άλλη μια φορά ο Άρης, είναι κοντά στο να “ψωνίσει” ποδοσφαιριστή από την Αγγλία, ένα γεγονός που δείχνει πως ο “Θεός του Πολέμου” έχει φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα στο Νησί.

Όπως και ο Γκρέι, έτσι και ο Οντουμπάγιο, εκτός του ότι υπήρξαν συμπαίκτες την περσινή χρονιά στην ΚΠΡ, εκπροσωπούνται και από τη Wasserman, ένα από τα μεγαλύτερα μανατζερικά γραφεία του κόσμου, με τον Θεόδωρο Καρυπίδη να έχει αναπτύξει καλές σχέσεις μετά και τη μεταγραφή του 31χρονου Τζαμαϊκανού με το συγκεκριμένο Agency.

Οι κινήσεις αυτές, δείχνουν μια μεγάλη εξέλιξη στα εξωαγωνιστικά στοιχεία του Άρη και στις σχέσεις που αναπτύσσει με γραφεία του εξωτερικού.

Μην ξεχνάμε επίσης, πως το να “ψωνίζει” κάποιος από την Αγγλία, δεν είναι και από τα πιο εύκολα, πόσο μάλλον να κάνει ποδοσφαιριστές να φύγουν για πρώτη φορά από το Νησί με προορισμό την Ελλάδα, γεγονότα που δείχνουν πως το πλάνο του Άρη γίνεται ελκυστικό σε πολλούς ποδοσφαιριστές ανά τον κόσμο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button