Ποδόσφαιρο

Άκης Μάντζιος: “Να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μια μεγάλη πρόκριση!”

Τη πίστη του για την πρόκριση έδειξε για ακόμα μία φορά ο Άκης Μάντζιος, αναφέρθηκε στα στοιχεία της υπομονής και της συγκέντρωσης και έθεσε ως σύμμαχο τον κόσμο!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός: “Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε στο πρώτο ματς. Αύριο θέλει συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα. Αδικήσαμε τον εαυτό μας στο Καζακστάν. Προετοιμαστήκαμε για να μπούμε αποφασιστικά αύριο για την πρόκριση.”

Για την επιστροφή του κόσμου: “Όλοι γνωρίζουμε τη δυναμική του κόσμου και αύριο θέλουμε τη βοήθειά του για να πανηγυρίσουμε μαζί μια μεγάλη πρόκριση.”

Για την αποστολή πρόκρισης: “Είναι λεπτομέρειες που μπορεί να παίξουν τον ρόλο τους, το σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε από αρχή με πίστη. Το ματς θα χρειαστεί υπομονή, να διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου που θα μας περιμένει… Θα πρέπει να κάνουμε ένα παιχνίδι χωρίς λάθη, γιατί στο πρώτο ματς τα πληρώσαμε…”

Για τους Ματέο, Μήτρογλου: “Θα δούμε σήμερα στην προπόνηση. Ο Ματέο είναι καλύτερα, ο Κώστας χτύπησε εχθές και θα έχουμε σύντομα εικόνα.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button