Ποδόσφαιρο

Άκης Μάντζιος: “Θα είναι μαζί μας ο Γκάμα, έχει την στήριξη όλων μας ο Ματέο”

Στην κάμερα των καναλιών Novasports μίλησε Ο Άκης Μάντζιος για την αυριανή (21/4) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ

Ο Έλληνας προπονητής του Άρη στάθηκε στον βαθμό συγκέντρωσης της ομάδας του, που είναι προαπαιτούμενο.


Για τα επιπλέον κέρδη των κιτρινόμαυρων στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

“Ήταν ένα παιχνίδι τριών πόντων. Το κυριότερο, πέρα από το όφελος των τριών πόντων, είναι η αντίδραση που βγάλαμε, ο χαρακτήρας και το καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα, ένα τέτοιο αποτέλεσμα σου φέρνει και την απαιτούμενη ηρεμία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.”

Για το γκολ του Ματέο Γκαρσία:

“Είναι σημαντικό το γκολ. Είναι ένας παίκτης που η αξία του είναι γνωστή. Προσπαθεί να βρει τον εαυτό του. Να γίνει ο… γνωστός Γκαρσία. Έχει την στήριξη όλων μας. Έχει αγωνιστεί σε αυτή τη θέση, πίσω από τον επιθετικό. Μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε οποιαδήποτε ομάδα. Θεώρησα καλό να τον φέρω πίσω από το σέντερ φορ. Μας βγήκε το παιχνίδι και σίγουρα η ψυχολογία του θα είναι καλύτερη.”

Για την εκτέλεση πέναλτι του Μάνου:

“Σίγουρα παίζει ρόλο η ψυχολογία, όταν μπορεί και θέλει να εκτελέσει. Αν έμπαινε το γκολ, μπορεί να μην γινόταν τόσο θέμα. Όμως,υπάρχουν κανόνες που όλοι σέβονται και πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες του προπονητικού τιμ.”

Για την κατάσταση του Γκάμα:

“Θα τον αξιολογήσουμε στην τελευταία προπόνηση. Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Θα είναι κοντά μας. Αν θα ξεκινήσει ή όχι, θα το συζητήσουμε μαζί του.”

Για το αυριανό ντέρμπι:

“Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Ειδικά ένα ντέρμπι μεταξύ ΑΡΗ και ΠΑΟΚ, είναι θέμα διάθεσης, ημέρας και ποιάς ομάδας θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Σεβόμαστε οποιονδήποτε αντίπαλο και συγκεντρωνόμαστε ώστε να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι.”

Για τον ΠΑΟΚ:

“Ο ΠΑΟΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι στα τελευταία παιχνίδια έχει αλλάξει τρόπο σκέψης, πέρα από την αλλαγή σχηματισμού. Το αναλύουμε, το συζητάμε και θεωρούμε ότι πρέπει να παρουσιαστούμε πρώτα απ’ όλα συγκεντρωμένοι. Ο βαθμός ετοιμότητας μας να είναι αυτός που πρέπει και να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button