Ποδόσφαιρο

Άκης Ζήκος: «Αν έπαιζα στο Euro, ίσως να έκανα λάθη »

Στη Γαλλία μίλησε ο Άκης Ζήκος για το Euro 2004 από το οποίο αποκλείστηκε, για την εξήγηση που δεν πήρε από κανέναν ποτέ και προχώρησε σε φοβερή ατάκα για πιθανή συμμετοχή του που μπορεί να οδηγούσε σε απώλεια της κούπας!

Ο Άκης Ζήκος μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει γιατί δεν κλήθηκε στο Euro 2004 από τον Ότο Ρεχάγκελ. Σήμερα ο 47χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, της ΑΕΚ και της Μονακό, με την οποία έπαιξε στον τελικό του Champions League 2004 (ήττα 3-0 των Μονεγάσκων από την Πόρτο), μίλησε στη γαλλική ιστοσελίδα sofoot.com και δήλωσε σχετικά για τον λόγο που «κόπηκε» από την αποστολή της μετέπειτα πρωταθλήτριας Ευρώπης:

«Δεν ξέρω γιατί, διότι ποτέ δεν πήρα εξήγηση από κανέναν, ούτε από τον προπονητή. Εκείνη την εποχή υπήρχε μεγάλη πίεση γύρω από την Εθνική, ειδικά από τις εφημερίδες που πίεζαν να με καλέσουν. Πιστεύω ότι ήταν ένας τρόπος εκ μέρους του προπονητή να μην ενδώσει στον περίγυρο, ένα θέμα εγωισμού για να το πω πιο απλά. Όλοι έχουν τη δική τους αντίληψη των πραγμάτων και είναι αλήθεια ότι υπήρχαν πολλοί καλοί παίκτες, επομένως δεν μπορούσαν όλοι να κληθούν. Η μόνη λύπη που έχω είναι ότι δεν με κάλεσαν έστω μία φορά, ακόμη και σε ένα φιλικό, ώστε να μπορεί να πει, “Δεν μου κάνεις”».

Για το αν αυτό αποτελεί οδυνηρή ανάμνηση, απάντησε: «Ας πούμε απογοήτευση. Αλλά ίσως αν συμμετείχα να έκανα απίστευτα λάθη και να μην είχαμε πάρει το Euro. Υπάρχει μια θεωρητική απογοήτευση, ειδικά διότι εκείνο το διάστημα ήμουν ένας από τους καλύτερους παίκτες που αγωνίζονταν στο εξωτερικό και είχα παίξει σε τελικό Champions League».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button