Μπάσκετ

Άγγιξε την νίκη αλλά κατέρρευσε από δικά του λάθη (85-87)

Σε ένα ματς θρίλερ ο Άρης αν και άγγιξε την νίκη η αστοχία του στα τελευταία δευτερόλεπτα και με τον διαιτητή να μην σφυρίζει φάουλ στο Ντραγκίτσεβιτς, οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν στην 2η παράταση με 85-87 από τον Κολοσσό

1ο δεκάλεπτο… Έκανε την αρχή, αλλά συνέχισε με κακή άμυνα και απερίσκεπτες ενέργειες

Τον πρώτο πόντο του αγώνα έδωσε ο Μιλόσεβιτς, φέρνοντας γούρι στον Άρη να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα. Τα δυο συνεχόμενα τρίποντα όμως από τον φιλοξενούμενο ταρακούνησαν την άμυνα. Ανάσα στους «κιτρινόμαυρους» έδωσε ο Τάλτον με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, βλέποντας έναν Άρη πιο επιθετικό αλλά όχι αμυντικά καλό. Ο Άρης παρέμεινε πίσω με τον Γκετσεβίτσιους με τρίποντο να μειώνει στον ένα πόντο την διαφορά (19-18).

2ο δεκάλεπτο…Αγώνας…πόντου που δεν κερδίθηκε

Από τα πρώτα λεπτά και με 2 εύστοχες βολές του Γκάγκιτς, οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα (21-18). Αποτυχημένες προσπάθειες και αστοχία δείχνουν στην συνέχεια να κρατάει πάλι πίσω τους γηπεδούχους για το μεγαλύτερο διάστημα του 2ου δεκαλέπτου. Διπλή ευστοχία του Μόρις, αναπτερώνει τον Άρη χωρίς όμως να καταφέρνει να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Με σουτ του Τάλτον ο Άρης πλησίασε κι’άλλο στο 29-34 αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα με διπλή προσπάθεια ο Κολοσσός έκανε το 29-36 που είναι και σκορ ημιχρόνου.

3ο δεκάλεπτο… Πρωταγωνιστής ο Μόρις, μειώνει την διαφορά

Με ένα διαφορετικό πρόσωπο ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι την 3η περίοδο με τους Μόρις και Γκετσεβίτσιους να μειώνουν την διαφορά. Η ευστοχία για τον Άρη και τον Μόρις συνεχίστηκε, δίνοντας έτσι ο Αμερικανός το προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους». Πόντος – πόντος συνεχίστηκε ο αγώνας με τον αντίπαλο να πετυχαίνει δύσκολα σουτ και να κερδίζει το προβάδισμα (49-50).

4ο δεκάλεπτο…Χαμένα σουτ και παράταση

Με 5 διαδοχικούς πόντους του Σλαφτσάκη ο Άρης πήρε ανάσες και προηγήθηκε (54-50). Απανωτό «χτύπημα» του Γκετσεβίτσιους με τρίποντο, έδωσε το μεγαλυτέρο προβάδισμα (57-50). Ο Άρης διατήρησε την διαφορά δείχνοντας περισσότερο συμπαγής και αποτελεσματικός. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν όμως δεν κατάφεραν να προηγηθούν. Δυο κρίσιμα λεπτά με τον Άρη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να χάνει δυο πολύ σημαντικά τρίποντα που θα του έδιναν την ευκαιρία να «τελειώσει» τον αγώνα, την αστοχία του όμως εκμεταλεύτηκε ο Κολοσσός όπου προηγήθηκε στο πόντο (70-71). Ο αγώνας κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα με τον Ντραγκίσεβιτς να κερδίζει φάουλ και να ισοφαρίζει. Η τελευταία περίοδος τελείωσε και το παιχνίδι πάει στη παράταση.

Παράταση…

Ο έξτρα χρόνος ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους στην επίθεση και ένα εντυπωσιακό κλέψιμο του Φλιώνη. Φάουλ κερδίζει ο Γκετσεβίτσιους πετυχαίνοντας το 2/2, αλλά απαντάει ο Κολοσσός με τρίποντο. Ξανά στην γραμμή του φάουλ ο Γκετσεβίτσιους κερδίζοντας το 75-74. Την αστοχία του Κολοσσού εκμεταλεύτηκε ο Μόρις καρφώνοντας και διατηρώντας την διαφορά (77-74). Τραυματισμός του Μόρις και κακό σουτ του Σλαφτσάκης δίνει την ευκαιρία στον αντίπαλο να ισοφαρήσει (77-77).

2η παράταση…Πολλά λάθη του στέρησαν την νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα

Ξανά στην γραμμή του φάουλ ο Γκετσεβίτσιους κερδίζοντας 2 πόντους με τον Κολοσσό να «απαντάει» κατευθείαν και να καταφέρνει εύκολα να προηγηθεί. Με δυο συνεχόμενα καλάθια του Τάλτον και μια εύστοχη βολή του Ντραγκίσεβιτς προηγήθηκαν ξανά οι «κιτρινόμαυροι» αλλά δεν το εκμεταλεύτηκαν, δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο με ευστοχία να καθορίσει το τελικό σκορ (85-87).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button