Ποδόσφαιρο

Χαριτωνίδης: “Δεν γίνεται Άρης χωρίς τον κόσμο του. Είναι μια αλυσίδα που δεν μπορεί να σπάσει.”

Ο πρώην παίκτης του Άρη Λάζαρος Χαριτωνίδης, μίλησε στον Yellow Radio και στην εκπομπή Αθλητικό x-press και αναφέρθηκε στον φετινό Άρη και στον αγώνα του Σαββάτου με την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

“Μου έχει λείψει ο Άρης, όλη αυτή η ατμόσφαιρα του γηπέδου, της ομάδας, τα παιδιά, γενικότερα η πόλη.

Το καλοκαίρι δεν το κυνήγησα ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο και να πάω σε κάποια ομάδα, λόγω το ότι είχα κάποιες δυσκολίες όσων αφορά κάποια οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζα, είχα μια επαφή πριν τελειώσει το πρωτάθλημα με την ομάδα για να παραμείνω στον Άρη, αλλά φαίνεται ότι τελευταία στιγμή άλλαξαν τα πλάνα και βρέθηκα εκτός.

Η αλήθεια είναι ότι με τόσα που έχω περάσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου, που δεν είναι και λίγα με πολλούς τραυματισμούς, με δύσκολες κατηγορίες όπως είναι η Γ’ Εθνική, αλλά δεν το βάζω κάτω. Με έχει επηρεάσει γενικά το τελευταίο χρονικό διάστημα άλλα όλο αυτό σου έρχεται κάπως.

Πάντα προσπαθούσα και προσπαθώ ακόμη να κρατιέμαι όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση, αλλά ήταν ένα περίεργο καλοκαίρι για μένα, γιατί τελευταία στιγμή πάρθηκε η απόφαση του να μην συνεχίσω στην ομάδα, είχα κάποιες άλλες προτάσεις σε συνδυασμό με όλα αυτά που είχα περάσει για να καταφέρω τουλάχιστον να  παίζω ποδόσφαιρο και μου έκατσε λίγο στραβά.

Ένα σχόλιο για την φετινή προσπάθεια του Άρη στο πρωτάθλημα:

“Για εμένα ο Άρης υπάρχει πολλά χρόνια στη ζωή μου από το κομμάτι του φιλάθλου πάντα, δεν θα σταματήσω ποτέ να παρακολουθώ την ομάδα, έτσι και φέτος σε αυτή την προσπάθεια που κάνει, για να επανέλθει στην μεγάλη κατηγορία. Στο τέλος του πρωταθλήματος πιστεύω ότι η ομάδα θα πανηγυρίσει την άνοδο της, εκεί που της αξίζει.

Η ομάδα λείπει από την Α’ Εθνική, πέρσι έγιναν αρκετά λάθη βέβαια καλό είναι για τα επίπεδα του Άρη να μην γίνονται αλλά δυστυχώς έγιναν. Θεωρώ ότι το κομμάτι της ανόδου πέρσι χάθηκε ξεκάθαρα στο πρώτο γύρο, και έφτασε κάποια στιγμή να είναι μη αναστρέψιμο όλο αυτό.

Η οικογένεια του Άρη ξέρει πολύ καλά τι εστί αυτή η ομάδα, το θέμα είναι να το παρουσιάσει και στους τρίτους, γιατί πέρσι και όσο ήταν ο Άρης στην Γ Εθνική  γενικά, παρατήρησα το εξής φαινόμενο, να φτάσουνε σε σημείο να μην σέβονται κάποιες ομάδες τον Άρη. Καλό είναι από την αρχή να δείχνουνε ότι είναι απλά περαστικοί από την κατηγορία, και ότι σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα θα επιστρέψουν και αυτό πιστεύω ότι θα συμβεί φέτος.

Παρακολούθησα το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και τα υπόλοιπα παιχνίδια που δόθηκαν μέχρι στιγμής και το θέμα είναι να μην δώσει δικαίωμα ο Άρης. Θεωρώ ότι πρέπει να μπαίνεις να το καθαρίζεις το ματς και να παίρνεις τις νίκες, γιατί καλώς η κακώς πρέπει με οποιοδήποτε τρόπο να νικάς.

Το να ανατρέπεις ένα σκορ όπως έγινε με τον Εργοτέλη δείχνει και την ποιότητα της ομάδας και ότι δε τα παρατάει, κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία στο ποδόσφαιρο και γι’ αυτό το λόγο θεωρώ ότι ο Άρης φέτος θα είναι περαστικός από το πρωτάθλημα.

Για εμένα προσωπικά όταν παίζεις στον Άρη, χρειάζεται τουλάχιστον το πάθος και θεωρώ ότι όλοι το έχουν. Από την άλλη μου αρέσει η οργάνωση της ομάδας, μου βγάζει ένα πολύ οικογενειακό κλίμα και σε συνδυασμό με την ποιότητα των παικτών θεωρώ ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

Κρατάω επαφές με τα παιδιά και κυρίως με τους περσινούς, είναι μια σχέση που δύσκολα περιγράφεται γιατί δέθηκα με πολλά από τα παιδιά.”

Για τον αυριανό αγώνα με την Παναχαϊκή:

“ Θεωρώ ότι ο Άρης θα πάρει τη νίκη, η Παναχαϊκή έχει δείξει κάποια στοιχεία, βέβαια τέτοιες ομάδες δε αντέχουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ωστόσο χρειάζεται όμως προσοχή από τον Άρη και συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό, και με την ποιότητα των παικτών, πιστεύω ότι ο Άρης θα πάρει τους βαθμούς.”

Για τον κόσμο του Άρη:

“Παρακολουθώ χρόνια τον Άρη και κάποια πράγματα δεν κρύβονται, έχει πικραθεί ο κόσμος και είναι λογικό και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε όλα τα τμήματα και με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάποια στιγμή αποτραβήχτηκε καλώς η κακώς, θεωρώ ότι σιγά σιγά θα αρχίσει να επιστρέφει στο γήπεδο  με την δυναμική του παρουσία, και θα στηρίξει την ομάδα. Είναι μια αλυσίδα που δεν μπορεί να σπάσει και είναι αναπόσπαστο κομμάτι ο κόσμος της ομάδας, δεν γίνεται Άρης χωρίς τον κόσμο του.”

Για το φιλικό με την Μπόκα:

“ Δεν κατάφερα να έρθω στο φιλικό, ήθελα όμως πάρα πολύ βέβαια είχα παρακολουθήσει το πρώτο παιχνίδι που έγινε στη Θεσσαλονίκη, ήμουν μέσα. Αυτό είναι όμως ένα σημάδι, πρέπει να δείξουμε ότι ο κόσμος δεν είναι μόνο για τα πανηγύρια, ο κόσμος του Άρη είναι και στα δύσκολα εκεί και οφείλει να το δείχνει σε κάθε αγώνα. “

Τα σχέδια του για την καινούρια χρονιά:

“ Πολλά έχουν περάσει από το μυαλό μου το τελευταίο διάστημα, στην αρχή είχα σκεφτεί να απομακρυνθώ και από το ποδόσφαιρο αλλά το μικρόβιο παραμένει μικρόβιο. Οπότε δεν γνωρίζω τι θα γίνει από τον νέο χρόνο όλα είναι ανοιχτά.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button