ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαριστέας: «Είμαστε καλύτεροι από πέρσι, πρέπει να το αποδείξουμε»

Οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Άρη από χθες δεν σταματούν ενώ μετά την ήττα της ομάδας στον Βόλο και την παραίτηση του Σάββα Παντελίδη, όλα είναι πλέον ανοιχτά.

Ο Άγγελος Χαριστέας ως διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος όφειλε να κάνει μια σοβαρή συζήτηση με την ομάδα όπως και έγινε. Σύμφωνα με πληροφορίες, παίκτες και Χαριστέας έμειναν δύο ώρες στο Νέο Ρύσιο προκειμένου να δουν τι συμβαίνει και γιατί υπάρχει αυτή η κρίση στην ομάδα τον τελεύταιο καιρό. Φυσικά τον λόγο πήραν και οι ποδοσφαιριστές του Άρη με αρκετούς να μιλούν για τα αίτια της χθεσινής ήττας απέναντι στον Βόλο ενώ θίχτηκαν και γενικότερα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα.

Από την μεριά του ο Χαριστέας έδωσε σαφή μηνύματα στους παίκτες.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Εμφανίσεις σαν αυτές κόντρα Βόλο αδικούν εσάς και το σύλλογο. Είναι υποχρέωση όλων να δώσουμε συνέχεια στην περσινή πετυχημένη χρόνια και πρέπει να τραβήξουμε μια γραμμή εδώ».

«Στη διακοπή πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και με τον Παναθηναϊκό να βγάλουμε την πραγματική εικόνα του Άρη».

«Είμαστε καλύτεροι από πέρσι και πρέπει να το αποδείξουμε» ενώ κατέληξε: «Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».

Ετικέτες

Ελένη Παπαδοπούλου

Ως μαθήτρια έκανε προπονήσεις κάτω από την θύρα 1 στις ακαδημίες Volley του Α.Σ Άρης. Αργότερα, στις κερκίδες της θύρας 1 τραγούδησε, γέλασε, δάκρυσε και φώναξε. Τώρα, μετά τις σπουδές της στην ιστορία κάνει το όνειρο της πραγματικότητα στο Yellow Radio FM 92.8.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close