Ποδόσφαιρο

Φοιρός: «Τραγική η ΕΠΟ – Φταίει ο Άρης που εξέδωσε δελτίο;»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής του Άρη, Γιώργος Φοιρός μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και επισήμανε τις ατασθαλίες της ΕΠΟ εις βάρος των “κίτρινων”.

Αναλυτικά:

Για τα οικονομικά του Άρη:

«Για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με την UEFA και βέβαια θεωρώ μεγάλη αδικία να κατηγορείται ο Άρης γιατί η ΕΠΟ εξέδωσε το δελτίο του Ντουρμισάι. Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω, δηλαδή στέλνεις ένα δελτίο  πας να κάνεις μία μεταγραφή, η ΕΠΟ σου εκδίδει δελτίο και στο τέλος φταις εσύ γιατί εξέδωσε δελτίο η ΕΠΟ; Αυτό είναι τραγικό… Αν δεν έπρεπε να του εκδώσουν το δελτίο ας μην το εξέδιδαν και θα τελείωνε η ιστορία.

Για το θέμα με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είμαι μέσα στο θέμα δεν είμαι στα πράγματα μέσα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ δικαιώθηκαν οι άλλες όλες οι ομάδες η Λάρισα η ΑΕΚ και τα λοιπά, ο Άρης καλείται να πληρώσει τους παίκτες αυτούς που ήταν τότε, που στο κάτω-κάτω δεν είχαν προσφέρει και τίποτα καλείται να τους πληρώσει ο Άρης και τώρα αναδρομικά του έρχονται αυτά τα χρέη που δεν τα είχε στο πρόγραμμα της η διοίκηση.

Εγώ θα ευχηθώ να πάνε όλα καλά για τον Άρη να ξεμπερδέψει με όλα αυτά και να αρχίσουν τα πλέι οφ και η νέα χρονιά με νέα πνοή και χωρίς προβλήματα και να κάνει ο Άρης την πορεία που περιμένει ο κόσμος».

Για τη συνάντηση των “big-4”:

«Ένα γεγονός που με λύπησε αυτή τη χρονιά ήτανε όταν έγινε η σύσκεψη στο Ελληνικό πρωτάθλημα και εκλήθησαν οι τέσσερις μεγάλες ομάδες για να πάρουν κάποιες αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν εκλήθη ο Άρης να γίνουν πέντε οι ομάδες που είναι δυνατές αντί για τις τέσσερις που ήταν. Έπρεπε να είναι πέντε γιατί ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα και τον άφησαν  απέξω από τις μεγάλες ομάδες. Ο Άρης με αυτόν τον κόσμο και με τη πορεία σαν ομάδα που έκανε τα δύο τελευταία χρόνια είναι δυνατόν να είναι έξω από τις πέντε μεγάλες ομάδες; Aυτό πραγματικά ήταν ένα πάρα πολύ λυπηρό γεγονός που μου έλειψε πάρα πολύ φέτος εμένα»..

Για το τι κάνει σήμερα:

«Τελείωσα την προπονητική μου καριέρα. Η αλήθεια είναι ότι φέτος πήγα να ασχοληθώ λίγο για να είμαι κοντά στο ποδόσφαιρο. Ήμουν στον Αγροτικό Αστέρα, στην ομάδα που με γέννησε, που με δημιούργησε με τους φίλους μου τους παλιούς εκεί στο συμβούλιο και τα λοιπά κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια. Βέβαια είμαι πάντα κοντά στον Άρη παρακολουθώ σε πολλά παιχνίδια, ήμουνα στο γήπεδο και θα συνεχίσω να είμαι όπως πάντα σε όλη μου τη ζωή».

Για τον επαναληπτικό κυπέλλου με την ΑΕΚ:

«Έτσι όπως ήτανε οι ομάδες πριν από το πρωτάθλημα νομίζω ότι ο Άρης δικαιούταν τουλάχιστον να είναι στον τελικό και εκεί να διεκδικήσει επιτέλους τον τρόπαιο που όλοι θέλαμε τα τελευταία χρόνια να έχει έρθει στην ομάδα και δεν έχει έρθει ακόμα. Τώρα μετά την πανδημία δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστούν οι ομάδες».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button