Ερασιτέχνης

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο ερασιτέχνης Άρης από την έκτακτη ενίσχυση

Ανάμεσα στα ερασιτεχνικά σωματεία που θα λάβουν χρήματα ως έκτακτη ενίσχυση από την πολιτεία και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι ο Α.Σ. Άρης.

Η συγκεκριμένη ενίσχυση έρχεται λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας του κορωνοϊού, που σταμάτησε την αθλητική δραστηριότητα στις ερασιτεχνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα ο κιτρινόμαυρος ερασιτέχνης ζήτησε να ενισχυθούν οικονομικά 14 τμήματά τού που διαθέτουν την ειδική αθλητική αναγνώριση και το αίτημα έγινε αποδεκτό, με αποτέλεσμα να επιχορηγηθεί με 15.500 ευρώ.

Παράλληλα, το τμήμα του Άρη στο μπάσκετ με αμαξίδιο αιτήθηκε και αυτό με τη σειρά του ενίσχυση και εξασφάλισε τα 2.500 ευρώ που προβλέπονται.

H καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης-αποζημίωσης ειδικού σκοπού, συνολικού ύψους 12 εκατ. ευρώ στα δικαιούχα ερασιτεχνικά σωματεία εγκρίθηκε βάσει της Κοινής Απόφασης των υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, ενώ αναμένεται στο μέλλον να γίνουν και άλλες, παρόμοιες, ενισχύσεις.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button