Μπάσκετ

Στην Τουρκία, αλλά σε διαφορετική ομάδα και την επόμενη σεζόν ο Μπλούμπεργκς

Στην Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του και την επόμενη σεζόν ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Πετκίμ.

Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ που έπαιξε στον Άρη τη σεζόν 2023/24, βρισκόταν την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην Τουρκία, φορώντας τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ.

Η επόμενη σεζόν θα τον βρει και πάλι στη γειτονική χώρα, αλλά αυτήν τη φορά για λογαριασμό της Πετκίμ, η οποία τερμάτισε στην 11η θέση του πρωταθλήματος.

Ο Μπλούμπεργκς τη σεζόν 2024/25 έφτασε με την «τσιμ μπομ» στον τελικό του Basketball Champions League και μέτρησε 5.9 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 0.5 ασίστ και 0.5 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 45 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button