Ποδόσφαιρο

Προσπάθεια ενίσχυσης του Θέμη Βάγγη μέσω φιλικού αγώνα με βετεράνους του Άρη!

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Λεωνίδας Μακρωνίτης.

Αντιπρόεδρος των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών στην Σύρο και στενός φίλος του Θέμη Βάγγη, ο Λεωνίδας Μακρωνίτης μίλησε για την μεταξύ τους σχέση και το ενδεχόμενο να διεξχαθεί ένας φιλικός αγώνας μεταξύ παλαίμαχων παικτών Άρη και Σύρου προκειμένου να βοηθηθεί ο βετεράνος παίκτης των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά τα όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Θα θέλαμε πολύ να πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση, ένας φιλικός αγώνας μεταξύ βετεράνων προκειμένου να βοηθηθεί ο Θέμης Βάγγης.

Βεβαίως και θα σας ήμασταν ευγνώμονες για αυτό. Ο Θέμης είναι «ψυχάρα» και θέλουμε να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο.

Ποια είναι η δική σας σχέση με τον Θέμη Βάγγη;

Ο Θέμης δεν αγάπησε ποτέ του το χρήμα, η ψυχή του μετράει. Ό,τι έχει θα το δώσει, επιβιώνει με τα λίγα και φυσικά προσπαθεί πουλώντας αγαθά. Από δίπλα είμαστε και εμείς οι παλαίμαχοι αλλά και ο αντιπρόεδρος βοήθησε με τον τρόπο του. Εμείς είμαστε διατεθειμμένοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί και φυσικά με την δική σας βοήθεια που γνωρίζετε πολύ περισσότερο και τον Θέμη, εγώ τον γνώρισα σε μεγαλύτερη ηλικία.

Δεν είναι από την Σύρο σωστά; Πως έφτασε εκεί;

Όχι, από το Αιγάλεω είναι. Εδώ ήρθε συμπτωματικά για ένα φιλικό παιχνίδι με τον Α.Ο Σύρου τότε που παίξαμε στο πλαίσιο μιας προετοιμασίας καθώς ήμασταν στην ερασιτεχνική κατηγορία. Από τις πρώτες δύο μέρες που ήρθε είπε «Εγώ θα μείνω εδώ. Δεν μπορώ να επιστρέψω στην Αθήνα». Υπήρχαν και κάποια προβλήματα τότε, πολλοί τον ήθελαν αλλά δεν έδιναν χρήματα για να αγωνιστεί. Ήθελε να κάτσει εδώ και από τότε είναι μόνιμα στο νησί, είναι ο αγαπημένος μας.

Υπήρξε μια φήμη εδώ στην Θεσσαλονίκη ότι έγινε μοναχός στην Σύρο..

Όχι δεν ισχύει αυτό. Έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τα θεία και δεν θέλει να ακούσει κάποιον να βρίζει, αλλά τίποτα παραπάνω. Είναι εδώ στο νησί, είναι απίστευτα κοινωνικός, το προσπαθεί και θα βοηθήσει και την μητέρα του.

Είναι μια συγκλονιστική ιστορία..

Σαν παιδί εγώ νομίζω πως δεν είχε δίπλα του τον κατάλληλο άνθρωπο να τον αγαπήσει, να τον «δασκαλέψει». Με αυτή την λογική ναι, θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο πανευρωπαϊκό όνομα και όχι μόνο.

*Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο Θέμης Βάγγης με τον έφορο στίβου του Άρη, Ηλία Κωνσταντινίδη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button