Ποδόσφαιρο

Προέδρος Εργοτέλη: «Μας κρατούσαν ομήρους στην κερκίδα, μας πήραν τα κινητά»

Σε καταγγελίες προχώρησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης, για όσα έγιναν στη Νίκαια κατά την διάρκεια της αναμέτρησης των Κρητικών με τον Ιωνικό, κάνοντας λόγο για προπηλακισμούς και μπράβους.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης με ανάρτηση του ξέσπασε μετά την ήττα των Κρητικών από τον Ιωνικό που επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία. Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Κρητικού συλλόγου καταγγέλλει προπηλακισμούς στους διαιτητές και μπράβους που πήραν τα κινητά από τους ανθρώπους του Εργοτέλη.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ
Ο,τι πιο αποκρουστικό και αηδιαστικό έχω δει τα τελευταία χρόνια ήταν σήμερα στην έδρα του Ιωνικού με ευθύνη και της Πολιτείας. Και εξηγούμαι:

 1. Στην κερκίδα τους ήταν 50 τουλάχιστον οπαδοί του Ιωνικού, ενώ από πλευράς Εργοτέλη τρία μέλη του ΔΣ με ειδική παρακαλώ άδεια διότι ήταν δήθεν αυστηρά τα μέτρα.
 2. Εκτός των οπαδών, ήταν μέσα στο γήπεδο 20 φουσκωτοί μπράβοι που στο ημίχρονο ήρθαν, παρουσία της Αστυνομίας, να μας πάρουν τα κινητά γιατί τραβούσαμε βίντεο τους προπηλακισμούς των διαιτητών.
 3. Οι διμοιρίες της αστυνομίας φυλούσαν τους γύρω δρόμους και εμείς οι τρεις ήμασταν στο έλεος των μπράβων του Ιωνικού.
 4. Ο αστυνομικός διευθυντής, που ήταν επικεφαλής των μέτρων, ακολουθώντας τους τραμπούκους, ήρθε στην κερκίδα και επέπληξε το γιο μου επειδή τραβούσε βίντεο αυτά που είχαν γίνει μπροστά του. Μάλιστα τον υποχρέωσε να το διαγράψει αλλιώς θα έβγαινε έξω από το γήπεδο, λέγοντας του: «έλα σε είδα και εγώ ότι τραβούσες βίντεο».
 5. Ακόμη και μετά από αυτό, ουδείς αστυνομικός εμφανίστηκε στην κερκίδα που κρατούμασταν «όμηροι».
 6. Όταν του είπα γιατί δεν έχει η κερκίδα αστυνομική δύναμη, δίπλα του ο αρχηγός των τραμπούκων της εξαίρετης και πολιτισμένης αυτής ομάδας μου είπε θα σάς δείρουμε μπροστά στα ΜΑΤ.
 7. Πριν γίνω έξαλλος τους παρατηρούσα στωικά σαν να έβλεπα ταινία με χαρακτήρες της δεκαετίας του 50 και τον Ηλία του 16ου να μην ξέρει τι λέει.
 8. Εκεί στα υπουργεία και τα αρχηγεία να τους χαίρεστε, αυτοί σας αξίζουν (μάλιστα η ΠΑΕ είχε στείλει σε όλους έγγραφα για την ενίσχυση των μέτρων).
 9. Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο και τη χώρα αυτοί οι άνθρωποι και αυτή η κατάσταση.
  ΥΓ. Για το αγωνιστικό και τη διαιτησία τα είδατε μόνοι σας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button