Ποδόσφαιρο

“Πιστεύω ότι ήταν παρατραβηγμένο το πέναλτι-Έπρεπε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι”

Στις φάσεις που θα έπρεπε ο Άρης να έχει τελειώσει το παιχνίδι στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης ο οποίος τοποθετήθηκε για το πέναλτι που δόθηκε στο 90ο λεπτό

Αναλυτικά όσα είπε: 

“Το σημερινό ματς αξίζει να μας διδάξει μερικά πράγματα. Ένα από αυτά, είναι πως ενώ στο α΄μέρος ήμασταν καλύτεροι και πιέσαμε, στο δεύτερο δεν μπορέσαμε και αυτό έχει αιτία που πρέπει να διορθώσουμε. Είχαμε φάσεις να τελειώσουμε το ματς και έπρεπε να είχαμε καθαρό μυαλό και περισσότερες δυνάμεις να το τελειώσουμε. Είναι ένα μάθημα που δεν πρέπει να επαναλάβουμε ποτέ. Η ομάδα δείχνει ότι έχει πολλά περιθώρια και μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα, να κρατήσει μεγαλύτερη διάρκεια στον καλό της εαυτό”, τόνισε αρχικά ο 53χρονος κόουτς και συνέχισε: 

“Είναι δύσκολο να κρατήσουμε τέτοιο ρυθμό σε 90 λεπτά. Σιγά σιγά θα το κάνουμε. Υπήρχε θέμα δυνάμεων. Το διαπίστωσα, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τον ρυθμό του α΄μέρους. Για την ποιότητα όμως που έχουμε μας δόθηκαν 4-5 φάσεις που έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι”.

Για το ότι έζησε το ίδιο με τον Αστέρα Τρίπολης, απέναντι στον Παναθηναϊκό: “Η τύχη είναι με το μέρος τους. Την προηγούμενη εβδομάδα πήραμε αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά”.

Για την επιλογή Ντιγκινί: “Είδαμε ότι ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει με τρεις στην άμυνα, γι αυτό και επιλέξαμε τον Ντιγκινί. Έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι, ετοιμάσαμε και δεύτερο φορ για να πιέσουμε πιο ψηλά, αλλιώς θα είχαν την πρωτοβουλία”.

Για τις εντολές στα πέναλτι: “Η εντολή για το ποιος θα σουτάρει το πέναλτι γίνεται πριν το ματς, ορίζουμε 2-3 παίκτες, πριν ξεκινήσει το ματς. Όποιος αισθάνεται καλύτερο το αναλαμβάνει. Και οι τρεις που έχουμε βάλει είναι αρκετά καλοί”.

Για το αν αποδόθηκε δικαιοσύνη: “Όχι δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη. Ο Παναθηναϊκός έχει την κατοχή στο β΄μέρος αλλά δεν κάνει ευκαιρίες. Έμαθα όμως να ζω με αυτό, θα το γυρίσουμε πίσω εγώ και η ομάδα”.

Για το αν έχει εικόνα για τα πέναλτι: “Εχω την εντύπωση ότι δεν είναι πέναλτι του Παναθηναϊκού, είναι παρατραβηγμένο, γιατί καθορίσει ένα ματς…”.

Για την επιλογή του Μάβραϊ: “Τότε τα είχα βάλει με τον εαυτό μου γιατί δεν είχα βάλει τρίτο κεντρικό αμυντικό, τώρα το έκανα, αλλά δεν πέτυχε. Η ομάδα πρέπει να κρατήσει το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, γιατί δεν υπήρχε άλλο ματς που να ζορίστηκε τόσο ο Παναθηναϊκός σε ένα ημίχρονο.

Εκείνη την ώρα έπαιζε με δύο επιθετικούς, ήταν μία καλή επιλογή νομίζω ο Μάβραϊ, γιατί η μπάλα πήγε ψηλά. Αν έχεις τρεις στόπερ, έχεις μία καλύτερη βοήθεια”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button