Ποδόσφαιρο

Περισσότερο χρόνο στους νεαρούς της αποστολής δίνει ο Τερζής στο φιλικό με την Μακάμπι

Αλλαγμένος σε σχέση με το πρώτο φιλικό απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα θα παρουσιαστεί σήμερα ο Άρης στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι.

Οι κιτρινόμαυροι θα παρουσιαστούν πιο… φρέσκοι και χωρίς ταξίδι στην πλάτη του, με τον προπονητή της ομάδας, Τόλη Τερζή να δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς της αποστολής.

Σκοπός του Έλληνα κόουτς είναι να βγάλει πιο χρήσιμα συμπεράσματα γι’ αυτούς στο πλαίσιο της αξιολόγησης στην οποία βρίσκονται σε αυτό το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας. Φυσικά ο κ. Τερζής ποντάρει πολλά και στους “παλιούς”.

Οι “μικροί” του Άρη θα συνεχίσουν και την επόμενη εβδομάδα προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να έχει αποφασιστεί ακόμα ποιοι θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Βουλγαρία το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.
Back to top button