ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ο γιος του Μαραντόνα διαψεύδει τις αρνητικές φήμες γύρω από το όνομα του!

Ο γιος του Μαραντόνα, διέψευσε τις φήμες περί κακοποιητικής συμπεριφοράς σε παίκτες και λοιπούς, αναφέροντας πως ο πατέρας του ήταν εντελώς διαφορετικός από εκείνο που τον παρουσιάζουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το μεγαλύτερο ταλέντο του ως προπονητή ήταν η σχέση που είχε με τους παίκτες. Έκανε πολλά πράγματα για τους παίκτες του. Δεν έχω δει κανέναν παίκτη που ήταν υπό τις οδηγίες του να μιλάει άσχημα για εκείνον. Κανένας.

Μιλάω ακόμα με κάποιους παίκτες και μου λένε ότι τους λείπει και ότι θα ήθελαν να τον έχουν προπονητή. Ως άνθρωπος, είχε επίσης πολύ μεγάλη καρδιά. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, γι’ αυτό τον εκμεταλλεύτηκαν. Ήταν το εντελώς αντίθετο από αυτό με το οποίο βγήκε προς τα έξω. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα.

Είχαμε πάει να δούμε τον αγώνα Ρεάλ – Νάπολι στο Champions League. Το προηγούμενο βράδυ πριν από το παιχνίδι, κατεβαίνουμε στο λόμπι του ξενοδοχείου. Η γυναίκα μου ήταν μαζί μου. Κάποια στιγμή πλησιάζουν οι φωτογράφοι και ο πατέρας μου τους λέει ευγενικά: “Αφήστε με να φάω, είμαι με την οικογένειά μου”

Και το λες μία, δύο, τρεις φορές. Είναι φυσιολογικό την τέταρτη φορά να βγει κάποιος εκτός εαυτού. Γιατί το έχεις πει ήδη αρκετές φορές. Και την επόμενη μέρα διαβάζεις: “Επιθετικός ο Μαραντόνα”. Όλα είναι ένα ψέμα. Δεν ήταν αλήθεια.

Και είναι φυσιολογικό για έναν άνθρωπο που έχει καθημερινά τον Τύπο από πάνω του να θέλει μια στιγμή ιδιωτικότητας με την οικογένειά του, και να ξεσπά όταν δεν του τη δώσουν»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button