Ποδόσφαιρο

Ο Άρης «βλέπει» Αποστολάκη και Βέλλιο

Μετά από πολλές συζητήσεις για το πλάνο της επόμενης αγωνιστικής σεζόν, το τοπίο αρχίζει σταδιακά να ξεκαθαρίζει και τα ονόματα νέων παικτών στην λίστα του Άρη «πέφτουν» στο τραπέζι.

Πέρα από τον Τάσο Αυλωνίτη που έχει γίνει εδώ και καιρό γνωστό το ενδιαφέρον και η επικοινωνία από πλευράς Άρη, στην δημοσιότητα έρχονται και δύο νέα ονόματα, αυτά των Κώστα Αποστολάκη και Απόστολου Βέλλιου.

Ο πρώτος είναι παίκτης των «πρασίνων» και αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Ο 20χρονος δεξιός οπισθοφύλακας δεν θα συνεχίσει στην αθηναϊκή ομάδα, αφού δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του και αναζητάει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να προχωρήσουν την ανανέωση του Βαγιαννίδη που παίζει στην ίδια θέση και έτσι ο Αποστολάκης θα “βγει στην αγορά” ως ελεύθερος. Ενδιαφέρον υπάρχει ήδη από την Κύπρο, ωστόσο η περίπτωση του Άρη φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστική.

Στην δεύτερη περίπτωση, ο Βέλλιος έχει μεν υπογράψει συμβόλαιο δυο χρόνων με τον Ατρόμητο, αλλά είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να χωρίσουν οι δρόμοι τους μετά το τέλος (όποτε συμβεί αυτό) της φετινής σεζόν. Ο 28χρονος επιθετικός ήταν και πέρσι από τις περιπτώσεις που απασχόλησαν τον Άρη, με την προτροπή του Άγγελου Χαριστέα, πριν ακόμη αυτός αναλάβει ρόλο στην ΠΑΕ, αλλά το θέμα δεν προχώρησε, από τον τότε αθλητικό διευθυντή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button