Ποδόσφαιρο

Οργανωμένοι στους παίκτες: “Είστε η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, μην φοβάστε τίποτα και κανέναν”

Ο Άρης πέταξε στα… σκουπίδια δυο βαθμούς με τα Τρίκαλα, οι υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια και για μια ακόμη φορά, ο κόσμος βάζει πλάτη… Στη σημερινή προπόνηση πριν το «Ελ Πάσο», οι παίκτες του Άρη δέχθηκαν ψυχολογικές «ντόπες» από τον κόσμο!

Συγκεκριμένα, στο αθλητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Άρη και πριν το παιχνίδι στην Καλλιθέα.

Ο σκοπός αυτής της παρουσίας στην προπόνηση ήταν για να εκφράσουν τη στήριξη τους προς την ομάδα παρά το τελευταίο στραβοπάτημα και την απώλεια των δυο βαθμών και εν όψει των σημαντικών αγώνων που έχει μπροστά της η ομάδα.

Το μήνυμα ξεκάθαρο από τον κόσμο, ο οποίος ζήτησε να αφήσουν «πίσω» το αποτέλεσμα της Κυριακής και να τα δώσουν όλα για τις νίκες στην συνέχεια.

«Είμαστε στο πλευρό σας, όλα για την άνοδο. Είστε η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, κλείστε τ’ αυτιά σας και κάντε αυτό που ξέρετε καλύτερα από τον καθένα» ήταν το κεντρικό νόημα των όσων μεταφέρθηκαν στους παίκτες, υπογραμμίζοντας παράλληλα: «Είδατε πόσο κόσμο είχε το γήπεδο σε παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Θα είμαστε όλη την χρονιά εκεί. Θα σας στηρίζουμε. Μην φοβάστε τίποτε και κανέναν».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button