Ποδόσφαιρο

Ντεσιρέ: «Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήραμε – Είμαι μεγάλη θαυμάστρια του Άρη»

Η Ντεσιρέ Φράνκο, σύντροφος του Χαβιέ Ματίγια, μίλησε στο YellowRadio.gr για τον Άρη, την ζωή της στην Ελλάδα, αλλά και το δέσιμο που έχει με την ομάδα και τους οπαδούς.

Αναλυτικά όσα είπε στην Δώρα Λάμπρου:

Πως πέρασες την καραντίνα σου;

Πάντα μου αρέσει να βλέπω την θετική πλευρά των πραγμάτων. Και το θετικό της καραντίνας είναι ότι πέρασα περισσότερο χρόνο στο σπίτι με την οικογένεια μου και μπόρεσα να τους απολαύσω όλους.

Έχεις πλήρες πρόγραμμα και βλέπουμε ότι εργάζεσαι. Με τι ασχολείσαι ακριβώς;

Μου λείπουν ώρες από την ημέρα για να κάνω τα πάντα!

Εργάζομαι ως σύμβουλος υγιεινού τρόπου ζωής. Έχω μια ομάδα επαγγελματιών, όπως διατροφολόγοι, προσωπικοί εκπαιδευτές και γιατροί, για να βοηθήσω τους ανθρώπους με τις φυσικές τους αλλαγές αλλά και τις συνήθειες τους.

Πως περνάς τον χρόνο σου στην Θεσσαλονίκη; Τι σου αρέσει να κάνεις;

Η Θεσσαλονίκη μου φαίνεται μια υπέροχη πόλη. Λατρεύω τις παραλίες,τα εστιατόρια και τις καφετέριες. Μ’ αρέσει επίσης πολύ να περπατάω στο κέντρο της.

Θα ήθελες να μείνετε εδώ για περισσότερα χρόνια;

Η αλήθεια είναι ότι η οικογένεια μου και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι εδώ και δεν θα με πείραζε να ζούμε σε αυτή την πόλη περισσότερα χρόνια.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό φαγητό;

Λατρεύω το ελληνικό φαγητό, όμως αυτό που με ενθουσιάζει περισσότερο είναι ένα καλό φρέντο καπουτσίνο. Την ημέρα που θα φύγω από την Ελλάδα θα μου λείψουν όλα τόσο πολύ.

Στηρίζεις πάρα πολύ τον Χαβιέ και είσαι συνέχεια δίπλα του.

Είναι ο σύντροφος της ζωής μου εδώ και 5.5 χρόνια και ότι τον κάνει αρκετά ευτυχισμένο με κάνει και εμένα χαρούμενη. Είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, είναι η ζωή του και μου αρέσει να τον βλέπω να το απολαμβάνει στο γήπεδο.

Αυτά τα χρόνια το ποδόσφαιρο μας έδωσε πολύ όμορφες στιγμές και δύσκολες στιγμές, αλλά πάντα μαζί τα καταφέρνουμε όλα.

Δεν χάνεις κανέναν αγώνα. Μήπως είσαι πλέον οπαδός του Άρη;

Είμαι η νούμερο ένα φαν του Χαβιέ Ματιγιά, συνεπάγεται το ότι είμαι μεγάλη θαυμάστρια του Άρη. Δεν χάνω κανέναν αγώνα, επίσης αν πάω αργά ο αρχηγός θα θυμώσει. Του αρέσει να με βλέπει στην εξέδρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας (γέλια).

Πες μας λίγα λόγια για την ατμόσφαιρα του γηπέδου:

Δεν έχω ζήσει ποτέ πιο όμορφο περιβάλλον. Από τότε που μπαίνουν στο στάδιο τραγουδάνε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Οι οπαδοί κάνουν τα πάντα πιο συναρπαστικά

Ο Χαβιέ δεν έχει Instagram και τα «ανέχεσαι» όλα εσύ. Πως βιώνεις όλη αυτήν την αγάπη και τα μηνύματα από τον κόσμο;

Στο Χαβιέ δεν αρέσουν καθόλου τα κοινωνικά δίκτυα, οπότε δεν έχει λογαριασμό στο Instagram. Εμένα όμως μου αρέσουν. Η αλήθεια είναι ότι το Instagram είναι δικό μου αλλά συνήθως δείχνω πολλά πράγματα για την οικογένεια μου.

Μερικές φορές μοιράζομαι και ορισμένα πράγματα που βάζουν οι οπαδοί του Μάτι και της ομάδας. Λαμβάνω και πολλά μηνύματα αλλά τα περισσότερα είναι στα ελληνικά και δεν τα καταλαβαίνω.

Με την ευκαιρία να πω ότι τους ευχαριστώ πολύ όλους !

Έχεις ταξιδέψει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, ποιο είναι το αγαπημένο σου;

Ναι, έχουμε επισκεφτεί πολλά μέρη! Το καλοκαίρι που πέρασε κάναμε μια κρουαζιέρα και ήμασταν στην Σαντορίνη, την Μύκονο και την Κέρκυρα. Έχουμε επισκεφτεί πολλές φορές την Αθήνα, έχουμε πάει στην Θάσο και σε μερικά κοντινά μέρη που είναι όμορφα. Το αγαπημένο μου μέρος είναι η Μύκονος.

Θεωρείς ότι ο Χαβιέ έχει κάνει την σωστή επιλογή να έρθει στον Άρη;

Είναι χαρούμενος. Το σκεφτόμασταν πολύ. Για εμάς ήταν μια πολύ μεγάλη αλλαγή επειδή ζούσαμε πάντα στην Ισπανία και ποτέ δεν βγήκαμε στο εξωτερικό. Φοβόμουν επίσης, την προσαρμογή της κόρης μου στο σχολείο, αλλά μπορώ να πω πως ήταν η καλύτερη απόφαση. Αγαπήσαμε την εμπειρία να ζούμε εκτός Ισπανίας, έχουμε προσαρμοστεί πολύ καλά στην Ελλάδα και εδώ είμαστε χαρούμενοι.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button