Ποδόσφαιρο

Μυροφορίδης σε παίκτες: “Πετάξαμε και πάλι 30 λεπτά αγώνα, πρέπει να πιστέψετε ακόμα περισσότερο στους εαυτούς σας”

Ο Παύλος Μυροφορίδης μίλησε στους παίκτες θέλοντας να τους τονώσει το ηθικό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Η εικόνα του Άρη στην Πάτρα, παρά το θετικό αποτέλεσμα, δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, με τον Παύλο Μυροφορίδη να το αναγνωρίζει και να ζητάει χθες από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, να δείξουν μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητές τους.

Με τον τεχνικό διευθυντή των «κιτρινόμαυρων» να μιλάει στους «κιτρινόμαυρους» στα αποδυτήρια, θέλοντας να επιζητήσει την βελτίωσή τους, μέσω της ψυχολογικής τους ανάτασης.

Αυτό που έχει εντοπίσει ο Κοζανίτης τεχνικός διευθυντής, είναι η έλλειψη έως ένα βαθμό, πίστης στις πραγματικές δυνατότητες των παικτών του, από τους ίδιους. Αυτό επεσήμανε και χθες, θέλοντας άμεσα την βελτίωση στο συγκεκριμένο θέμα.

«Πετάξαμε και πάλι 30 λεπτά αγώνα, μέχρι να αρχίσουμε να δείχνουμε τον καλό μας εαυτό. Πρέπει να πιστέψετε ακόμα περισσότερο στους εαυτούς σας. Είστε η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και πρέπει να το δείχνετε. Θέλω να συνεχίσετε να δείχνετε το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση. Συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά για να πετύχουμε τον στόχο μας», επεσήμανε μεταξύ άλλων, ο Παύλος Μυροφορίδης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button