Μπάσκετ

Με δύναμη ψυχής άνοιξε το φετινό All Star Game

Το τζάμπολ στο 25ο All Star Game, που εφέτος επέστρεψε στο ΟΑΚΑ, άρχισε με δύναμη ψυχής και πολύ θέαμα. Ο αγώνας All Star Game ΟΣΕΚΑ αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διοργάνωσης και για μία ακόμη φορά οι δύο ομάδες αποζημίωσαν τους θεατές που βρέθηκαν στη σάλα «Νίκος Γκάλης».

Οι αθλητές με αμαξίδιο, χωρισμένοι σε δύο ομάδες την «Μπλε» και την «Ασπρη» κέρδισαν το χειροκρότημα. Νικήτρια αναδείχθηκε η «Ασπρη» ομάδα με 29-21.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης έγινε διαγωνισμός σουτ με μεγάλη νικήτρια την Ιωάννα Χρονοπούλου, που νίκησε στον τελικό τον Αγγελο Διμπιτούδη. Συμμετείχαν ακόμη οι Γιώργος Σκορδίλης, Χρήστος Μαρτσάκης και Αρμάντ Μίνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ: Δημήτρης Βάσσης, Παναγιώτης Κότσαρης, Σταύρος Δίτσης, Τάσος Κωνσταντινόπουλος, Ιωάννα Χρονοπούλου, Γιώργος Αδαμόπουλος, Γιώργος Ζαφειρόπουλος, Μαρία Μάλτζη, Παναγιώτης Σγαρδέλης, Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος, Γιώργος Σκορδύλης, Ντανιάλ Ζακχέρι. Προπονήτρια: Εύη Καριοφυλάκη

ΑΣΠΡΗ ΟΜΑΔΑ: Χρήστος Μαρτσάκης, Μικαέλ Μπλέρ Ζάκχαρη, Άγγελος Διμπιτούζης, Μιχάλης Λιανός, Γιάννης Χαλδαίος, Έλντον Γκοτζαράι, Μαρία Μιχαλοπούλου, Βασίλης Πανίδης, Στέλιος Σουλιώτης, Αρμάντ Μίνα, Χριστόφορος Παναγιώτης, Νίκος Κουτρούλης, Δημήτρης Ντομγκιόνι. Προπονήτρια: Τζούλια Χατζηγωγίδου

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Ευάγγελος Γαλατσόπουλος παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της ΟΣΕΚΑ, Χάρη Περδίκη, ενώ ο ΕΣΑΚΕ βράβευσε την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η βράβευση έγινε από τον πρόεδρο του ΔΣ Ευάγγελο Γαλατσόπουλο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button