Ποδόσφαιρο

Λώττας: «Πρέπει να δίνεις το 100% σε κάθε παιχνίδι, να είμαστε μια οικογένεια στα αποδυτήρια και όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο».

Η αποχώρηση του Ανδρέα Τάτου από τον Άρη δημιούργησε ένα κενό στο δημιουργικό κομμάτι, με τον Αριστείδη Λώττα να προετοιμάζεται ως ένας εκ των αντικαταστατών του να σηκώσει αυτό το βάρος, δηλώνοντας έτοιμος.

Είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις ενός «άλματος» από την Σπάρτη στους «κιτρινόμαυρους»;

«Οι στόχοι πλέον αλλάζουν, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε ομαδικό. Ξέρω που έχω έρθει και μετά την περσινή αποτυχία του Άρη δεν μας παίρνει για λάθη. Πρέπει να μπούμε γρήγορα στη φιλοσοφία του προπονητή, να ακολουθούμε πιστά το πλάνο του και στο τέλος να ανέβει η ομάδα κατηγορία»

Σου προξένησε εντύπωση η αποτυχία του Άρη την χρονιά που πέρασε;

«Με βάση τις τρεις ομάδες που ήταν εξ αρχής τα φαβορί για την άνοδο (σ.σ. Άρης, Λαμία, Απόλλων), ο Άρης είχε το καλύτερο ρόστερ για την κατηγορία, αλλά στη Φούτμπολ Λιγκ δεν παίζει τον καθοριστικό ρόλο. Πρέπει να ματώσεις τη φανέλα, όλοι θέλουν να κερδίσουν και να δείξουν πράγματα κόντρα στον Άρη. Νομίζω εκεί την… πάτησε η ομάδα πέρυσι».

Θεωρείς ότι η φιλοσοφία του Άρη έχει αλλάξει ;

«Αμα δεν παίξεις σκληρά δεν θα σου χαριστεί κανένας. Πρέπει να δίνεις το 100% σε κάθε παιχνίδι, να είμαστε μια οικογένεια στα αποδυτήρια και όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο.  Σε κάθε ματς θα γίνεται… αίμα και άμμος, γι αυτό και θέλουμε τη μαχητικότητα και φυσικά την βοήθεια του κόσμου».

Θεωρείς την εμφάνισή σου με την Σπάρτη κόντρα στον Άρη, ως το «διαβατήριο» για τη μεταγραφή σου;

«Θεωρώ ότι δεν είναι μόνο αυτό, σίγουρα είναι καλό το θέαμα, η ουσία όμως είναι οι βαθμοί. Αν μπορέσουμε να τα συνδυάσουμε, θα είναι το ιδανικό».

Ξεκίνησες από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού σαν μεγάλο ταλέντο και σήμερα είσαι στον Άρη, γυρνώντας πίσω τον χρόνο, τι συμπέρασμα βγάζεις;

«Θα μπορούσα να φτάσω ψηλότερα. Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στα 18 μου, αλλά δεν το έβαλα κάτω. Πιστεύω ότι όλοι μαζί θα αναδειχθούμε μέσα από τον Άρη και τις επιτυχίες που θα έχουμε».

Το βάρος της φανέλας πιστεύεις θα επηρεάσει τον τρόπο παιχνιδιού σου;

«Αν κάποιος πιστεύει στον εαυτό του και κάνει στο γήπεδο αυτά που ζητάει ο προπονητής, νομίζω ότι μετά με την προσωπικότητα και την ποιότητα που διαθέτει μπορεί να βγάλει πιο εύκολα και την ποδοσφαιρική… φαντασία στο χορτάρι».

Τι ζητάει από σένα ο Δημήτρης Σπάνος;

«Ζητάει να είμαστε επιθετικοί και “σφιχτά” στην άμυνα. Θέλει να παίζουμε πολύ από τα πλάγια και να πατάνε οι παίκτες στην αντίπαλη περιοχή».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button