Ποδόσφαιρο

Λουτσέσκου: «Όλοι γνωρίζουν τη σημαντικότητα του αγώνα, να μπούμε από την αρχή συγκεντρωμένοι με τον Άρη»

Συγκεντρωμένη περιμένει να δει την ομάδα του απέναντι στον Άρη ο Ραζβάν Λουτσέσκου με σκοπό να πανηγυρίσει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το πώς κύλησε το διάστημα της διακοπής:
«Πιστεύω πως ήταν μια καλή περίοδος για εμάς, ήταν ένα διάστημα που το χρειαζόμασταν, διότι ήρθαν παίκτες στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, όπως και επίσης για ποδοσφαιριστές που χρειάζονταν χρόνο όπως οι Μεϊτέ, Σαμάτα κσι Οζντόεφ. Ήταν ένα διάστημα που μας βοήθησε».

Για την αφομοίωση των μεταγραφικών αποκτημάτων:
«Το στιλ της ομάδας δεν θα αλλάξει, τα χαρακτηριστικά του καθενός είναι διαφορετικά και μπορούν να μας δώσουν διαφορετικά στοιχεία. Πάντα όταν έρχονται νέοι ποδοσφαιριστές υπάρχει ένα διάστημα, που τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα, πιο ζόρικα. Αυτό έχει να κάνει με το πώς θα αφομοιωθούν οι παίκτες από το σύνολο και από το πώς θα βάλουν τον εαυτό τους μέσα σε αυτό και τον τρόπο που θα θέλουμε να περάσουμε τις ιδέες του παιχνιδιού μας. Αυτό είναι ένα κομμάτι το οποίο είναι λίγο ζόρικο και δύσκολο.

Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν έχουν ποιότητα και είναι κάτι που ίσως να μας έλειψε στο παρελθόν, είναι παίκτες με εμπειρία, στις ομάδας που αγωνιζόντουσαν χρειαζόντουσαν την προσωπικότητα για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν και να βρίσκονται σε αυτές. Οπότε είναι κάτι που μας βοηθάει. Έρχονται από πρωταθλήματα που για να αγωνιστεί πρέπει να έχεις όλα αυτά τα στοιχεία. Θα είναι ένα ζόρικο κομμάτι για εμάς, γιατί θα πρέπει να αφομοιωθούν όλοι οι παίκτες και παράλληλα να έχουμε τα αποτελέσματα τα οποία χρειαζόμαστε».

Για το παιχνίδι με τον Άρη:
«Τι να σας απαντήσω, έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια, αυτό είναι το πρώτο μετά τη διακοπή. Προερχόμαστε από την πρόκριση στη φάση των ομίλων και αυτό είναι το πρώτο ματς με το οποίο ξεκινάμε ένα δεύτερο κομμάτι της σεζόν έως την επόμενη διακοπή. Όλοι γνωρίζουν τη σημαντικότητα του παιχνιδιού, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, αυτό αυτόματα καθιστά τους πάντες να είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Περιμένω να μπούμε από την αρχή με συγκέντρωση, να δείξουμε αυτό που πρέπει και στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button