Ποδόσφαιρο

Λεουτσάκος: «Είναι «ωμός εκβιασμός», αν δεν θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ας μας το πουν να το «κλείσουμε το μαγαζί»

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος πρόεδρος της Football League φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «αθλητικό X-PRESS» και μίλησε σχετικά με το σήριαλ που έχει εξελιχτεί σε τραγωδία, σε αυτό το δύσμοιρο πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Είναι εκβιαστικό αυτό που κάνει η επιτροπή, τελευταία στιγμή είναι δυνατόν να παραιτούνται. Πάλι αναβολή, πάλι δεν θα ξέρουμε πότε να ξεκινήσουμε, πάλι οι ομάδες θα περιμένουν. Τελευταία στιγμή το μάθαμε, ότι παραιτήθηκαν, πάλι θα μπούμε σε διαδικασία αναμονής.

Πήρα εχθές στην επιτροπή και δεν ήταν κανένας υπεύθυνος μόνο ένας υπάλληλος, περιμένουμε να λάβει μέτρα ο Υπουργός και να βρει λύσεις. Περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να κλείσουμε χορηγίες, δεν έχουμε έσοδα από πουθενά. Περιμένουμε να μας πει ο Υπουργός τι θα κάνουμε για να κάνουμε την επόμενη μέρα ένα συμβούλιο εδώ η λίγκα και άμα χρειαστεί θα ξεκινήσουμε χωρίς την άδεια της επιτροπής.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει δεν είναι δικό μας πρόβλημα που 10 πριν μας «κρεμάνε» με αυτόν τον τρόπο, είμαστε διατεθειμένοι να το ξεκινήσουμε, δεν θα υποκύψουμε σε αυτόν τον «ωμό» εκβιασμό. Εγώ ήρθα γιατί ήθελα να βοηθήσω αλλά δεν θα τα βάλω και με το κράτος.

Ενώ τόνισε πώς:

Τρίτη η Τετάρτη λογικά θα κάνουμε ένα υποχρεωτικό συμβούλιο με τις ομάδες, περιμένουμε να έρθουμε σε επαφή με τον Υπουργό για να μας πει και αυτός τι να κάνουμε. Δεν αντέχεται άλλο αυτή η ταλαιπωρία. Άμα δεν θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ας μας το πουν να το «κλείσουμε το μαγαζί». Φτάνει άλλο να μας «πυροβολάνε» συνέχεια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button