Ποδόσφαιρο

Λάτσιο: Επέκταση συμβολαίου και σημαντική αύξηση των αποδοχών για τον Χρήστο Μανδά

Μία αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του Χρήστου Μανδά θα κάνει η Λάτσιο, μέσα στο οποίο θα υπάρξει σημαντική αύξηση αποδοχών, την ίδια στιγμή που η ιταλική ομάδα έχει προτάσεις για τον Έλληνας κίπερ.

Σαν… όνειρο ήταν η μεταγραφική περίοδο του περασμένου καλοκαιριού για τον Χρήστο Μανδά. Μέσα σε λίγα 24ωρα, ο 22χρονος πορτιέρε βρέθηκε από τον ΟΦΗ στη Λάτσιο, όπου παρότι ήταν να επιστρέψει και να μείνει στην Ελλάδα ως δανεικός στους Κρητικούς, παρέμεινε στο ρόστερ των Ιταλών.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Λάτσιο, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθεί για 12 παιχνίδια, έχοντας 9 γκολ παθητικό και 6 clean sheets.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες γύρω από το ιταλικό κλαμπ, η Λάτσιο έχει αποφασίσει να κάνει μία αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Έλληνα τερματοφύλακα, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2028.

Συγκεκριμένα, οι «λιατσιάλι» θα κάνουν επέκταση της συνεργασίας τους με τον Μανδά για ακόμα έναν χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2029 ενώ θα υπάρξει σημαντική αύξηση των απολαβών του, οι οποίες θα ξεπερνούν το μισό εκατ. ευρώ ετησίως.

Από εκεί και πέρα, ο 22χρονος πορτιέρε θα είναι κανονικά στην προετοιμασία της Λάτσιο, ωστόσο η ομάδα έχει στα χέρια της προτάσεις για τον ίδιο από αρκετά κλαμπ της Ευρώπης, με την ομάδα να τον κοστολογεί στα 15 εκατ. ευρώ αυτή τη στιγμή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button