Ποδόσφαιρο

Κινείται νομικά κατά της Super League η Foοtball league

Μαύρα και… άραχνα τα πράγματα στη Football League ελλείψει εσόδων. Κινείται νομικά κατά της Super League. Ουδεμία απόφαση για σέντρα.

Συμβούλιο αγωνιστικών θεμάτων έγινε τη Δευτέρα (11/09) στη Football League, αλλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews, ουδεμία απόφαση πάρθηκε σχετικά με την κλήρωση και τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος. Εξάλλου, το πρωί της ίδιας ημέρας ο Ηρακλής αποσύρθηκε και κατά τη διάρκεια του συμβουλίου ο νέος εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Λεωνίδας Θωμαΐδης ενημέρωσε σχετικά με την απόφαση για ματαίωση του μπαράζ μεταξύ της Δόξας Δράμας και της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Η διοργανώτρια αρχή είχε στείλει επιστολή στην ΕΠΟ και ανακοίνωνε την απόφασή της να πορευτεί με όσες ομάδες είχαν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα, αλλά έπειτα από τη ματαίωση του μπαράζ θα κληθεί να… περιμένει τις εξελίξεις. Και η αναμονή αυτή έχει άμεσο αντίκτυπο στην εύρεση πόρων. Έσοδα δεν υπάρχουν, αφού ο χάρτης δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. «Είμαστε όμηροι της ΕΠΟ», επαναλάμβανε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος και σημείωνε ότι μετά την προσφυγή της Χαλκίδας: «Είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε. Μέχρι να ξεκαθαρίσει, όμως το τοπίο δεν μπορούμε να κλείσουμε χορηγίες».

Στο τραπέζι, λοιπόν, έπεσε το θέμα των διεκδικήσεων της Football League από τη Super League. Όπως ειπώθηκε, τα χρήματα που έχει λαμβάνειν είναι περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ. Και ενώ πέρυσι είχε σταλεί εξώδικο, φέτος στη Θεμιστοκλέους δείχνουν αποφασισμένοι να το κάνουν… πολεμικό και να πάνε στα άκρα με τον Συνεταιρισμό, ζητώντας και τη συνδρομή του Υπουργού. «Θα κυνηγήσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο τα χρήματα αυτά», σημείωναν στο συμβούλιο το οποίο είχε αρκετή ένταση και απόντες τους εκπροσώπους των ΠΑΕ Άρης, Βέροια, Απόλλων Λάρισας.

Ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, που έδωσε για πρώτη φορά το «παρών», άκουσε τους προβληματισμούς των μελών της Ένωσης, ενώ ουδεμία κουβέντα έγινε σχετικά με την ημερομηνία της κλήρωσης και την έναρξη του πρωταθλήματος. Και πώς να γίνει αυτό από τη στιγμή που οι ΠΑΕ, οι οποίες θα κληθούν να καλύψουν τα κενά των Αγροτικού Αστέρα, Ηρακλή, θα πρέπει να κινήσουν τις διαδικασίες σύστασης ΠΑΕ…

Υπήρξε, πάντως και πρόταση να αλλάξει η προκήρυξη. Από τη στιγμή που η Super League αποφάσισε να μην γίνει αναδιάρθρωση στο πρωτάθλημά της, προτάθηκε να ζητηθεί να υποβιβαστούν εν τέλει 4 ομάδες και όχι 6 όπως προέβλεπε το πλάνο αναδιάρθρωσης.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button