Ποδόσφαιρο

Η υπόθεση του Κόκε, το «δύσκολο» κομμάτι και η παραμονή του στις φυλακές της Μαγιόρκα

Συνεχίζει να δίνει τον δικό του αγώνα ο Σέρχιο Κόκε που θέλει να βρει την… ηρεμία του μετά από όλα όσα πέρασε.

Ένας άνθρωπος που έχει αγαπηθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά έκανε λάθος επιλογές μετά το τέλος της καριέρας του, ο Σέρχιο Κόκε περιμένει τα Ισπανικά δικαστήρια για να μάθει το πως θα συνεχίσει.

Ο Αντώνης Σαριόγλου μέσω του Yellow Radio μοιράστηκε μερικά στοιχεία για την υπόθεση του βετεράνου Ισπανού ποδοσφαιριστή, λέγοντας:

Δυστυχώς δεν μπορώ να του μιλήσω. Ξέρω ότι είναι σε φυλακές στην Μαγιόρκα, σε μία πτέρυγα που είναι αρκετά καλή. Το δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με τα όπλα που βρέθηκαν, όχι με το χασίσι. Ήταν μεν μεγάλη η ποσότητα, αλλά οι νόμοι στην Ισπανία δεν είναι ιδιαίτερα σκληροί για την συγκεκριμένη ουσία.

Συνεχίζει να μένει εκεί με τον αδερφό του μέχρι να γίνει το δικαστήριο, όταν γίνει αυτό θα ξέρει τι θα μπορεί να κάνει. Ένα μεγάλο κομμάτι της ποινής του ίσως να μπορέσει να το κάνει κατ’οίκον, ίσως με παρουσίες στο αστυνομικό τμήμα.

Έφτασε σε μία κατάσταση δύσκολη, ενώ είναι ένα καλό παιδί. Έχασε το δρόμο του και είχε κακούς συμβουλάτορες. Πλασάρετε αυτή η υπόθεση επειδή είναι ο Σέρχιο μέσα, επειδή είναι μεγάλο όνομα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button