Ποδόσφαιρο

Σαριόγλου: «Παίκτες ξεγελιούνται από δικηγόρους, έχω μαλώσει με φίλους μου γιατί θέλουν να επιτεθούν στον Άρη»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Αντώνης Σαριόγλου, μέλος της οικογένειας του Άρη και νυν γυμναστής της Εθνικής ομάδας του Ουζμπεκιστάν.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το αν θα βρεθεί κάπου μαζί με τον Κούπερ:

Υπάρχει μία πρόταση πολύ ζεστή για τον Κούπερ από την… Λιβύη. Μου έστειλε μήνυμα ο μίστερ για το πότε φεύγω από το Ουζμπεκιστάν.

Το περασμένο διάστημα υπήρχε μία πρόταση από έναν σύλλογο της Αιγύπτου τους Pyramids που είναι πολύ δυνατός. Μου είπε ότι ήταν καλή πρόταση, αλλά δεν θέλει να πάει σε σύλλογο. Μου είπε πάντως ότι «Αν ήταν Ελλάδα ή Θεσσαλονίκη θα το σκεφτόμουν».

Για τις επιλογές που κάνει ο Κούπερ:

Έζησα από κοντά την Αίγυπτο. Ήταν τότε το δέλεαρ μιας γενιάς καινούργιων ποδοσφαιριστών και μια χώρα που έχει πετύχει πράγματα στο παρελθόν αλλά έχει μείνει μακριά από επιτυχίες εδώ και καιρό.

Και στο Ουζμπεκισταν θεωρούσαμε ότι υπάρχει χώρος για να γίνουν πολλά πράγματα. Εγώ έμεινα όταν έφυγε ο Κούπερ, και φαίνεται πλέον πόσο λάθος ήταν που έφυγε. Με ρωτούσαν τις προάλλες αν μπορεί να έρθει ο μίστερ στο επόμενο διάστημα να παίξει τα κρίσιμα ματς.

Για το αν θα σκεφτόταν «δύο φορές» να πάει σε κάποια άλλη Ελληνική ομάδα εκτός του Άρη:

Υπήρχαν προτάσεις από Ελλάδα όταν έφυγε από τον Άρη, με κάποιες ήμασταν κοντά αλλά κάποιες… ούτε που τις μελέτησε. Οπότε σίγουρα παίζει ρόλο το αν θα είναι απέναντι στον Άρη, το ποιος σύλλογος είναι απέναντι του.

Για το αν ο Κούπερ χάρισε χρήματα στον Άρη:

Είχε δεχθεί πίεση από τον γυμναστή του να προσφύγει στην FIFA για τα δεδουλευμένα του. Ήμασταν σε επαφή, με ρωτούσε αν μπορεί να προσφύγει για τα χρήματα. Του εξήγησα που είναι η ομάδα και τότε μου είπε ότι δεν θέλει να ρίξει μία ομάδα που αγάπησε, ότι δεν θέλει να αποτελέσει αυτή η προσφυγή μαύρη κηλίδα στην σχέση του με τον Άρη.

Μου έλεγε ότι αν η ομάδα αντιμετωπίσει πρόβλημα δεν θέλω να αντιμετωπίσει από εμένα, δεν θέλω να σπρώξω τον Άρη προς τον γκρεμό ούτε να είμαι ο ένας από τους πολλούς.

Για το CAS:

Μου έχουν έρθει πολλά μηνύματα από παιδιά που κυνηγάνε καταστάσεις άτοπες. Έχω έρθει σε ρίξη με παιδιά τα οποία είναι φίλοι μου. Πρέπει ο Άρης να… παίζει μπάλα και δικαστικά, είναι σημαντικό ότι η ομάδα κερδίζει υποθέσεις σε Ελλάδα και CAS.

Για τους ποδοσφαιριστές που προσφεύγουν κατά του Άρη:

Ξεγελιούνται από ανθρώπους. Με δικηγόρους από το εξωτερικό έχω μαλώσει ανοιχτά. Πάνε τους παίκτες σε μία σύγκρουση που τους φέρνει μόνο ζημιά και τίποτα άλλο.

Όταν μπαίνει το χρήμα στην μέση και κυνηγάει ο άλλος κάτι για το ποσοστό του, δεν έχει κάτι να χάσει. Ο ποδοσφαιριστής μένει χωρίς χρήματα και με την λάσπη στο όνομα του.

Δεν γίνεται όμως από την μία μέρα να είσαι full μέσα στο συναίσθημα, να σε ανεβάζει ο κόσμος στα σύννεφα και να ασχολείσαι με το αν άργησε ο Άρης πέντε μέρες ή δέκα. Και εμένα στο Ουζμπεκιστάν μου έχουν αργήσει χρήματα, εκπροσωπώ όμως την σημαία μιας χώρας.

Βλέπουμε πως συμπεριφέρθηκε ο Πορτίγια και πώς συμπεριφέρθηκε ο Ούμπιδες. Ο Ούμπι ήταν συγκαταβατικός, ήρθε, έπαιξε και άφησε τα πόδια του στο Χαριλάου.

Με τον Πορτίγια δεν έχω μιλήσει και ευτυχώς κιόλας, αν είσαι ψυχρός εκτελεστής συμπεριφέρσου σαν να είσαι ψυχρός εκτελεστής. Μην βάζεις το όνομα σου δίπλα στο όνομα του Άρη.

Για την επέτειο της καθόδου του κόσμου του Άρη στην Αθήνα:

Είναι σημαντική κάθοδος, ιδίως όταν είσαι τα 3% της πόλης, θαύμα πρέπει να έγινε για να μαζευτήκαμε τόσοι, δεν εξηγείται (γέλια).

Δυστυχώς είναι πολλές οι καταστάσεις που απαγόρευσαν να γίνουν τέτοιες καταστάσεις, να υπάρχουν τέτοιες στιγμές. Όταν θα φύγει η κατάσταση με τον COVID ο κόσμος του Άρη είναι λάβα έτοιμη να αρχίσει να τρέχει.

Για τον Σέρχιο Κόκε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να του μιλήσω. Ξέρω ότι είναι σε φυλακές στην Μαγιόρκα, σε μία πτέρυγα που είναι αρκετά καλή. Το δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με τα όπλα που βρέθηκαν, όχι με το χασίσι. Ήταν μεν μεγάλη η ποσότητα, αλλά οι νόμοι στην Ισπανία δεν είναι ιδιαίτερα σκληροί για την συγκεκριμένη ουσία.

Συνεχίζει να μένει εκεί με τον αδερφό του μέχρι να γίνει το δικαστήριο, όταν γίνει αυτό θα ξέρει τι θα μπορεί να κάνει. Ένα μεγάλο κομμάτι της ποινής του ίσως να μπορέσει να το κάνει κατ’οίκον, ίσως με παρουσίες στο αστυνομικό τμήμα.

Έφτασε σε μία κατάσταση δύσκολη, ενώ είναι ένα καλό παιδί. Έχασε το δρόμο του και είχε κακούς συμβουλάτορες. Πλασάρετε αυτή η υπόθεση επειδή είναι ο Σέρχιο μέσα, επειδή είναι μεγάλο όνομα.

Για τον Αμπρέου:

Ο Αμπρέου είναι… καλύτερα από ποτέ. Μου στέλνει video με την προπόνηση που κάνει και είναι πραγματικά σε εξαιρετική κατάσταση.

Για την περσινή επιστροφή του στον Άρη:

Φαινόταν ότι ο Άρης θα μπορούσε να συνεχίσει στις καλές χρονιές ακόμη και με την δύσκολη κατάσταση που βρισκόμασταν. Επίσης αν η ομάδα είχε περάσει την ΑΕΚ ούτε εγώ θα είχε γυρίσει στον Άρη ούτε κανένας θα είχε φύγει, η χρονιά θα είχε τελειώσει ομαλά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button