Ποδόσφαιρο

Ένας Νταρίντα στα στάνταρ του!

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα έχει αρκετά καλά παιχνίδια φέτος και σίγουρα σε αυτήν έχει προσθέσει από προχθές την εμφάνισή του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Εδώ και πέντε μήνες ο Τσέχος διατηρεί τα στάνταρ του σταθερά σε καλά επίπεδα και ενίοτε αρκετά υψηλά, όπως κόντρα στους ερυθρόλευκους. Ο 33χρονος άσσος ήταν ένας από τους λόγους των όσων έκανε αποτελεσματικά ο Άρης στον άξονα, τόσο επιθετικά, όσο και ανασταλτικά.

Ο Νταρίντα ήταν… μηχανάκι στο κέντρο των κιτρινόμαυρων και όχι μόνο, όπως φαίνεται, σε μία πολύ καλή βραδιά για τον ίδιο.

Η στατιστική του κόντρα στον Ολυμπιακό κρίνεται ως… σχεδόν πλήρης καθώς είχε τρεις τελικές, δύο φάσεις που δημιούργησε, 77% στις πάσες, δέκα πάσες στο τελευταίο τρίτο και δέκα κλεψίματα.

Πέραν της συνεισφοράς του επιθετικά και στην ανάπτυξη από τον άξονα, ο Τσέχος βοήθησε πολύ και στα μετόπισθεν με τα χιλιόμετρα που… κατάπιε και τους χώρους που κάλυψε. Ακόμη μία καλή μέρα, ακόμη μία επιβεβαίωση της κατάστασης που βρίσκεται και τη διαφορά που κάνει ακόμη και στα 33 του χρόνια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button