Ποδόσφαιρο

Η εταιρεία Καρυπίδη δώρισε 6.000 μάσκες στην Ελληνική Αστυνομία

Ο Θεόδωρος και η Ειρήνη Καρυπίδη, μέσω της εταιρείας τους που κατέχει και το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Άρης, Amani Swiss, δώρισαν 6.000 μάσκες σε τμήματα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το Ελληνικό Συμβούλιο Εμπορίου (HETCO), προσέφεραν στις Ελληνικές Δυνάμεις Ασφαλείας, για να αποτρέψουν και να ανταποκριθούν στο ξέσπασμα του COVID-19, 6.000 χειρουργικές μάσκες προσώπου.

Οι μάσκες παραχωρήθηκαν σε τμήματα της Καρδίτσας, Βέροιας, Νάουσας, στην Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button