Ποδόσφαιρο

Γραμμένος: «Καμία εμπλοκή στη λειτουργία του VAR οι Nova, ΕΡΤ, PAOK TV»

Ο Βαγγέλης Γραμμένος απέστειλε επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλο της Nova, με την οποία θέλησε να καταστήσει σαφές ότι το συνδρομητικό κανάλι και οι ΕΡΤ – PAOK TV δεν έχουν εμπλοκή στη λειτουργία του VAR.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ικανοποίησε το έτοιμα της Nova που είχε ζητήσει την πλήρη απεμπλοκή της σε ό,τι έχει να κάνει σχετικά με το VAR, για να «προστατέψει τη φήμη και το κύρος της εταιρίας». 

Αναλυτικά:

«Κύριε Παπαδόπουλε,

Σε απάντηση των από 13.09. και 18.10.2019 επιστολών σας, και κατόπιν της πρόσφατης συνάντησης με την κα Κασκανιώτη, επιθυμώ να διευκρινίσω τα εξής:

Οι ανάδοχοι παραγωγής και προβολής του τηλεοπτικού σήματος των αγώνων της Super League1 (NOVA, ERT, PAOK TV) συμμετέχουν στην υλοποίηση του συστήματος VAR, σύμφωνα με το διεθνές πρωτόκολλο, παρέχοντας στο λογισμικό του το σήμα της τηλεοπτικής παραγωγής και μόνον. Ουδεμία άλλη εμπλοκή έχουν στην οργάνωση και λειτουργία του VAR, πολύ δε περισσότερο στην εφαρμογή του πρωτοκόλλου και των προβλεπομένων κανόνων παιχνιδιού, καθώς και στη λήψη των διαιτητικών αποφάσεων.

Με εκτίμηση,

Ευάγγελος Γραμμένος
Πρόεδρος Ε.Ε. Ε.Π.Ο.».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button