Ποδόσφαιρο

Γιαρένη για την επίσκεψη των Αμερικανών φοιτητών: «Είναι ενθουσιασμένοι – Ήδη με ενημέρωσαν για τον επόμενο αγώνα»

Η Ελένη Γιαρένη, υπεύθυνη προγράμματος από την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή, μίλησε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press»

Όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για τους Αμερικάνους φοιτητές που βρεθήκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης:

Ενθουσιάστηκαν με την εμπειρία στο γήπεδο.

Τα παιδιά φοιτούν στον κολλέγιο Perrotis για το εξάμηνο. Είναι το τριτοβάθμιο τμήμα της σχολής και προσφέρει πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Γεωπονία, το περιβάλλον και στις Επιστήμες ζωής.

Στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε μια διεθνή εκπαίδευση στους φοιτητές μας λειτουργούμε το πρόγραμμα «Study Abroad», όπου φοιτητές κυρίως από την Αμερική παρακολουθούν μαθήματα, μένουν με τους φοιτητές μας στις εστίες και ζουν όλη την ελληνική εμπειρία, την κουλτούρα, τον πολιτισμό μας και τα ακαδημαϊκά μας προγράμματα.

Για την ακρίβεια τα παιδιά είναι εδώ για το φθινοπωρινό εξάμηνο, αυτόν τον μήνα δηλαδή θα φύγουν.

Πως βρέθηκαν στο Χαριλάου:

Το πρόγραμμα μας έχει ένα μάθημα που λέγεται «Εμπειρία με την Ελληνική Κουλτούρα» και στο πλαίσιο αυτού του μαθήματος τα παιδιά κάνουν διάφορες εκδρομές πολιστικές, ιστορίκες και μια εμπειρία που ζήτησαν ήταν να πάνε στο γήπεδο, στο συγκεκριμένο γήπεδο. Η καθηγήτρια τους, κ. Μαρία Μανουλίδου είναι μεγάλη φαν του Άρη πίστευε ότι θα ήταν η πιο ωραία εμπειρία, όπως και ήταν.

Για τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις τους:

Έφυγαν ενθουσιασμένοι από όσα ζήσανε και από την φροντίδα που τους έδειξαν στο γήπεδο. Τους πήγαν στην μπουτίκ, τους χαρίσαν γενναιόδωρα πολλά και ωραία δώρα.

Έμειναν ενθουσιασμένοι, είναι μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.

Αυτά τα παιδιά φεύγουν από εδώ ως πρεσβευτές, και του Άρη φυσικά, αλλά και της πόλης μας και της χώρας μας.

Αν γνωρίζουν περισσότερα για τον σύλλογο και την ιστορία:

Έχουν μάθει μέσα από αυτό το μάθημα για τον θεό του πολέμου, οπότε γι’ αυτό η κ. Μανουλίδου τους εξήγησε τι είναι ο Άρης και όταν έμαθαν ότι θα πάνε εκεί χαρήκαν διπλά, γνωρίζοντας και κάτι για την ιστορία.

Αν θα γίνει κι’ άλλες τέτοιες ενέργειες:

Έχω μάθει από τους φοιτητές ότι υπάρχει αγώνας εδώ στην Θεσσαλονίκη στις 19 Δεκεμβρίου. Υπάρχει ενδιαφέρον να ξανά ζήσουν την εμπερία.

Αλλά ελπίζω αυτην την εμπειρία να την επαναλάβουμε και με άλλα γκρουπ.

Για την δράση του κολλεγίου:

Το κολλέγιο Perrotis παρέχει τις σπουδές που προανέφερα στον Αγροτικό τομέα και μάλιστα διευρυνόμαστε και σε άλλους τομείς όπως το Digital Marketing και Περιβαλλόντικες σπουδές. Σύγχρονες σπουδές που αφορούν όλους.

Μπορείτε να μας βρείτε στην ιστοσελίδα μας (ΕΔΩ)

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button