ΒόλεϊΕρασιτέχνης

Βόλεϊ Κορασίδων: Πρόκριση στις “8” του πρωταθλήματος

Το τμήμα βόλεϊ κορασίδων του Άρη κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.

Οι «κιτρινόμαυρες» ξεπέρασαν άνετα το εμπόδιο της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου με 3-0, τερμάτισαν πρώτες στον δεύτερο όμιλο της Β’ φάσης της διοργάνωσης και θα συνεχίσουν την πορεία τους, με στόχο την κατάκτηση της πρωτιάς. Επόμενος αντίπαλός τους στα προημιτελικά θα είναι ο Ηρακλής.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Α.Σ. Άρης:

Η ομάδα Βόλεϊ Κορασίδων του ΑΡΗ επικράτησε με 3-0 σετ εντός έδρας επί της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.

Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του αγώνα και στα τρία σετ. Στα πρώτα δυο σετ η εικόνα  ήταν παρεμφερής, με τις «κιτρινόμαυρες» να τα κατακτούν με 25-22 και 25-23 αντίστοιχα. Στο τρίτο σετ, ο ΑΡΗΣ είχε τα ηνία και πήρε την πρόκριση με 25-19.

Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-23, 25-19)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button