Γενικά

Βαλκανική Πλατεία 2017

Αυτήν την Κυριακή αρχίζει και ένα μοναδικό Φεστιβάλ χαράς, τέχνης και πολιτισμού στο Δήμο Νεάπολης- Συκεών. Το δρώμενο δεν είναι άλλο από την «Βαλκανική Πλατεία 2017» που εκεί θα συμμετάσχουν πληθώρα μουσικών καλλιτεχνών.

Στην εναρκτήρια τελετή που θα πραγματοποιηθεί στα Συμμαχικά Κοιμητήρια επί της οδού Λαγκαδά την Δευτέρα με ελεύθερη είσοδο τιμώμενο θέμα θα είναι το ποιοτικό Ελληνικό αλλά και Διεθνές τραγούδι των δεκαετιών του ογδόντα και του ενενήντα.

Ερμηνευτές θα είναι ο ταλαντούχος Μάριος Φραγκούλης και ο ανερχόμενος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής Γιώργος Πέρρης θέτοντας με αυτόν τον τρόπο μια ενδιαφέρουσα και ποιοτική πρόταση για διασκέδαση εκείνη τη βραδιά.

Εκτός από τις συναυλίες όλες αυτές τις ημέρες θα λάβουν χώρο και διάφορα εργαστήρια και θεατρικές παραστάσεις για παιδιά κρατώντας το ενδιαφέρον αμείωτο για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Σήμερα ο προάγγελος θα γίνει στην Νεάπολη στην πλατεία Ειρήνης στο Ρολόι στις 19:00μμ. όπου θα ερμηνευτούν τραγούδια και μουσική από την Μακεδονία, την Θράκη, την Ήπειρο, τον Πόντο και την Κρήτη και μια δεύτερη εκδήλωση θα γίνει στον πεζόδρομο του Αθ. Διάκου στο 3ο – 5ο Δημοτικό Σχολείο της Νεάπολης στις 21:00μμ. από το Σκιοθέατρο Αγαπίου με θέμα «Ο Καραγκιόζης και το Μαγεμένο Δάσος».

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button