Γενικά

«Ασημένιος» ο Γκολομέεβ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Έλληνας αθλητής Κριστιάν Γκολομέεβ στα 50μ. ελεύθερο και «ανέβηκε» στην 2η θέση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρου Στίβου που διεξάγεται στην Νότια Κορέα.

Ο Γκολομέεβ τερμάτισε με χρόνο 21,45 δευτερόλεπτα, όσα έκανε και ο Βραζιλιάνος Μπρούνο Φράτους. Το χρυσό μετάλλιο πήρε με χρόνο 21,04 δευτερόλεπτα ο Αμερικανός Καλέμπ Ντρέσελ.

Οι δηλώσεις του Κριστιάν Γκολομέεβ:

«Ήταν πολυ ωραία κούρσα, ήμουν έτοιμος, το ήθελα πάρα πολύ, ήμουν συγκεντρωμένος και πολύ χαρούμενος και με το χρόνο, ήταν ένα εκατοστό από το πανελλήνιο μου ρεκόρ. Ένιωθα ωραία, έβλεπα από δίπλα μου τον Φράτους. Προσπάθησα πολύ στα τελευταία μέτρα και μου βγήκαν σχεδόν όλα σωστά.

Δε θα πω ότι το περίμενα, αλλά πίστευα ότι αν τα κάνω όλα σωστά θα ήμουν στα μετάλλια. Θέλω να το αφιερώσω στο θείο μου και στη θεία μου, στην γυναίκα μου τη Λίντζι και στον πατέρα μου δεν είναι εν ζωή.

Είναι το δεύτερο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για την Ελλάδα μετά του Γρηγοριάδη το 2005 και ακόμα δεν το πιστεύω πραγματικά. Αυτό μου δίνει την ενέργεια να συνεχίσω για του χρόνου που είναι Ολυμπιακή χρονιά. Ναι, πραγματικά μου ανοίγει την όρεξη και πραγματικά θα προσπαθήσω δυνατά να δουλέψω πιο σκληρά να βελτιώσω ό,τι ατέλειες έχω και να πάω ακόμα καλύτερα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button