Ποδόσφαιρο

Αίσχος! Τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές όλη η αποστολή του Άρη – Έφεση από την ΠΑΕ

Χωρίς ντροπή η ΕΠΟ αποφάσισε κόντρα σε αυτά που λέει το φύλλο αγώνος και τιμώρησε όλη την αποστολή του Άρη.

Ο Άρης κρίθηκε ότι δεν παρέλαβε τα μετάλλια μετά την λήξη του τελικού παρά το ότι το φύλλο αγώνος λέει ξεκάθαρα το αντίθετο και τιμωρήθηκαν όλα τα μέλη της αποστολής που ήταν γραμμένα στο φύλλο αγώνα με δυο αγωνιστικές: ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ! Μια πρωτοφανής ποινή εξόντωσης του Άρη, τη στιγμή που οι κιτρινόμαυροι ισχυρίστηκαν ότι δεν κλήθηκαν για την παραλαβή των μεταλλίων αρχικά, ενώ τα παρέλαβαν στη συνέχεια.

Οι πέντε αγωνιστικές της τιμωρίας του Σουλεϊμάνοφ θα γίνουν επτά, οι δύο του Ζουλ θα γίνουν τέσσερις και η μία του Νταρίντα θα γίνει τρεις! Από ‘κει και πέρα, εκτός φυσικά από το σταφ, με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκαν οι Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Μάνου Γκαρθία, Σαμόρα, Μορόν, Ρόουζ, Παναγίδης, Βέλεθ, Αγοραστός, Φεράρι και Φετφατζίδης. Το ίδιο συνέβη και με τους Βερστράτε, Χουτεσιώτη και Ανσφαριφάρντ που έχουν αποχωρήσει.

Η ΠΑΕ Άρης θα καταθέσει έφεση προκειμένου να μην ισχύσει η εξοντωτική ποινή. Εφόσον ισχύσει και μετά την έφεση η ποινή, τότε ο Άρης μπαίνει μέσα σε μια απίστευτη δίνη!

Επίσης, να σημειωθεί ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης τιμωρήθηκε με 20 μέρες απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, καθώς και με 10.00ο ευρώ πρόστιμο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button