Ποδόσφαιρο

Τι έκανε ο Παλικούτσα σε Ντίσελντορφ, Νυρεμβέργη και Ριέκα

Διαβάστε τα όσα πέτυχε ο τεχνικός διευθυντής του Άρη στις προηγούμενες δουλειές του.

Μακράν η ομάδα με την οποία έμεινε τα περισσότερα χρόνια ήταν η Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ξεχωρίζει η επιτυχία της ανόδου του τη σεζόν 2017/18, όταν η Φορτούνα βγήκε πρώτη χωρίς κανένα πρόβλημα στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Μάλιστα, την επόμενη χρονιά η παραμονή στη Μπουντεσλίγκα ήρθε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με εκείνον τελικά να ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την ομάδα του Ντίσελντορφ.

Ακολούθησε μία δύσκολη χρονιά στη Νυρεμβέργη, με την ομώνυμη ομάδα να καταλήγει 16η στη β’ κατηγορία της Γερμανίας, στη μάλλον λιγότερο επιτυχημένη δουλειά της καριέρας του.

Επόμενος σταθμό του ήταν η Ριέκα, όπου με τις επιλογές του ήταν η πιο νεανική ομάδα από τις πρώτες του πρωταθλήματος, καταφέρνοντας να βγει στην Ευρώπη και να φτάσει μέχρι τον τελικό του κυπέλλου.

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη όμως, σε συνδιασμό με κάποια αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν 2022/23 τον έκαναν να παραιτηθεί, ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com