Μπάσκετ

Σήμερα η συνεδρίαση της FIBA, κρίνεται η συμμετοχή του Άρη στο BCL

Σήμερα είναι η κρίσιμη μέρα στην οποία θα κριθεί αν το Basketball Champions League θα φιλοξενήσει τον Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Άρης πήρε την οριστική απόφαση ότι θέλει να αγωνιστεί στο Basketball Champions League, με τη συμμετοχή του να αναμένεται να επικυρωθεί -ή όχι- σήμερα, στη διάρκεια της συνεδρίασης της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Υπάρχει η πληροφορία ότι η FIBA έδωσε παράταση για τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων στην κορυφαία δική της διοργάνωση, έτσι ο Άρης δεν έχασε την προθεσμία στέλνοντας προχθές (21/6) την δήλωση συμμετοχής του.

Ο Λιόλιος έχει βοηθήσει να δημιουργηθεί ένα.. μπάχαλο δηλώνοντας ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Περιστέρι, παρόλα αυτά το λογικό είναι η FIBA να μείνει πιστή στις αρχές της, επιλέγοντας βάση βαθμολογικής θέσης.

Ακόμη, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι ο Άρης θα συμμετέχει μόνο αν του δοθεί απευθείας θέση συμμετοχής στους ομίλους και δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προκριματικά όπως είχε συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button