Μπάσκετ

Πότε περιμένουμε την απόφαση για τους βαθμούς στο μπάσκετ

Oι κιτρινόμαυροι βρίσκουν σιγά-σιγά την αγωνιστική τους ταυτότητα, περιμένουν όμως να φύγει η απειλή μίας τιμωρίας από την ΕΕΑ.

Μέχρι στιγμής ο Άρης έχει καταφέρει περισσότερα στο δικαστικό κομμάτι, από τις υπόλοιπες ομάδες που δεν πήραν πιστοποιητικό. Οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν τιμωρηθεί με κάποια αφαίρεση βαθμών και περιμένουν την τελική απόφαση από τα πολιτικά δικαστήρια.

Η εκδίκαση του αιτήματος του Άρη στο διοικητικό εφετείο πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, με την ΚΑΕ πλέον να περιμένει την τελική απόφαση.

Αυτή αναμένεται να έρθει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Δηλαδή το πιθανότερο είναι ο Άρης να ξέρει τι θα συμβεί με την υπόθεση με το ξεκίνημα του Μαρτίου.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν εξαντλήσει τα νομικά τους όπλα, καθώς ακόμη και αν η συγκεκριμένη υπόθεση δεν πάει όπως επιθυμούν στην διοίκηση, υπάρχει πάντα ο δρόμος του ΑΣΕΑΔ.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button