Μπάσκετ

Οι παίκτες εξοφλούνται, ο Άρης αναπνέει!

Οι κιτρινόμαυροι στοχεύουν να φτάσουν στο «μηδέν» σε ότι έχει να κάνει με τα χρέη σε παλιούς παίκτες.

Ο Άρης μπόρεσε να τελειώσει εγκαίρως το θέμα των μπαν, μετά από σημαντικές προσπάθειες της διοίκησης της ομάδας, όπως και του νομικού τμήματος του Άρη που απαρτίζεται από τους Χρήστο Γρόλιο και Γιώργο Γκούγκα.

Πλέον ο Άρης έχει εξοφλήσει τον Ντέβιν Μαρμπλ, σε ένα σημαντικό «αγκάθι» που δυσκόλεψε τους κιτρινόμαυρους. Την ίδια στιγμή έχουν ουσιαστικά τελειώσει και οι δύσκολες περιπτώσεις Σανικίτζε και Τζένκινς.

Πλέον απομένουν τα -αισθητά χαμηλότερα- ποσά που οφείλονται σε Γιάνκοβιτς, Γκετσεβίτσιους, την ίδια στιγμή που υπάρχουν οι περιπτώσεις των δύο Ντραγκίσεβιτς, Βλάντιμιρ και Τάντιγια. Τους επόμενους μήνες αναμένεται να δοθούν λύσεις και σε αυτά τα θέματα, με τον Άρη να «μηδενίζει» τα χρέη προς τους παίκτες.

Οι παραπάνω εξελίξεις δείχνουν ότι ο Άρης βρίσκεται πλέον στον σωστό δρόμο, με τα χρέη να έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό τους τελευταίους 15 μήνες.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button