Ποδόσφαιρο

Ο «μαέστρος» του Άρη που ήρθε να αλλάξει την ομάδα (Wyscout Analysis + Poll)

Ο Τσέχος ήρθε και άλλαξε άρδην την εικόνα του Άρη!

Το YellowRadio.gr με τη βοήθεια του Wyscout σα αναλύει τη σεζόν που έκανε ο κάθε ένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με το σημερινό άρθρο να αναφέρεται στον Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Ο Τσέχος ποδοσφαιριστής ήρθε μεσούσης της περιόδου και ακόμη και ο πιο αισιόδοξος φίλος της ομάδας δε θα μπορούσε να περιμένει πολλά περισσότερα από εκείνον σε σχέση με όσα όντως έδωσε.

Ένας παίκτη ο οποίος μπορεί σε μία στιγμή και με μία κίνηση του να κάνει τη διαφορά. Είτε με μία καλή πάσα είτε με ένα σουτ που δε το περιμένει κανείς. Άλλωστε έτσι «τέλειωσε» και την τελευταία ελπίδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, με ένα τρομερό σουτ έξω από τη περιοχή.

Ο Νταρίντα σε 23 παιχνίδια είχε 5 γκολ και 4 ασίστ αναλαμβάνοντας ρόλο ηγέτη στον Άρη. Μάλιστα το εντυπωσιακό για τον Νταρίντα είναι ότι αφενός απειλεί από κάθε σημείο του γηπέδου και αφετέρου με κάποιον τρόπο βρίσκεται πάντα στο… σωστό μέρος της σωστή ώρα.

Τα σουτ του Βλάντιμιρ Νταρίντα όσο είναι παίκτης του Άρη

Στο κομμάτι της δημιουργίας είχε 86% επιτυχία στις πάσες και 80% στο τελευταίο τρίτο, τη στιγμή που επιχειρούσε πάνω από δύο πάσες ανά παιχνίδι στη μεγάλη περιοχή, με επιτυχία πάνω από 50%.

HIGHLIGHT

Όλα αυτά που κάνει ο Τσέχος είναι εντυπωσιακά. Ακόμη πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι το κάνει αποφεύγοντας τα λάθη. Κάνει λιγότερα από εννέα ανά παιχνίδι και λιγότερα από τρία στο μισό του γηπέδου που αμύνεται ο Άρης, όντας στη λίστα των παικτών των κιτρινόμαυρων με τα λιγότερα λάθη ανά ενενηντάλεπτο.

Τα αρνητικά του

Για να είμαστε δίκαιοι ακόμη και ο Νταρίντα δεν είναι τέλειος. Αμυντικά η συνεισφορά του δεν είναι μεγάλη, έχοντας λίγα κλεψίματα (2,3 ανά 90′) και έχει θέματα στις εναέριες μονομαχίες (45% επιτυχία).

Από την άλλη πλευρά στις αμυντικές μονομαχίες είναι θετικός (62% επιτυχία) αλλά όχι elite.

Με άριστα το «10», πώς κρίνεται η φετινή σεζόν του Νταρίντα;;

View Results

Loading ... Loading ...

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com