Ποδόσφαιρο

Ο Λούις Πάλμα σε ρόλο… game changer

Ο Άρης μεσοεπιθετικά έχει πολλές και ποιοτικές επιλογές, με τον προπονητή της ομάδας να έχει την ευκαιρία να κάνει διαφορετικές επιλογές.

Μαντσίνι, Μανού, Ιτούρμπε, Καμάτσο, Πάλμα, Ματέο και όχι μόνο! Ο Άρης έχει… ατελείωτες επιλογές για τον χώρο του κέντρου με τους προπονητές του να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Άρης έκανε κάτι που δε περίμεναν πολλοί, ξεκίνησε τον Λουίς Πάλμα από τον πάγκο. Σε άλλες χρονιές θα φαινόταν απίστευτο, αλλά σήμερα έχει την εξήγηση του.

Με το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα και το στυλ του Πάλμα, ο παίκτης από την Ονδούρα είναι σίγουρα η καλύτερη αλλαγή που υπάρχει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για παίκτη που μπορεί να μπει στο γήπεδο σε διαφορετικούς ρόλους και να βοηθήσει ώστε να αλλάξει τη ροή του αγώνα, όπως το έχει κάνει στις τρεις πρόσφατες μεγάλες ανατροπές του Άρη.

Φυσικά ο Πάλμα δε μπορεί να είναι συνέχεια αναπληρωματικός, όταν όμως επιλέγεται να συμβεί αυτό, σίγουρα κανένας στην αντίπαλη ομάδα δε μπορεί να νιώσει ασφαλής.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button