Μπάσκετ

Ο Γκούντγουιν διέλυσε μόνος του όλους τους ψηλούς της ΑΕΚ!

Αυτό που έκανε ο Τσέβεζ Γκούντγουιν στο ματς με την ΑΕΚ ήταν πραγματικά απίθανο!

Ο Αμερικανός είχε δεδομένα ταλέντο το οποίο έβγαλε με την πρώτη του συμμετοχή στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Πάντα αυτό που λεγόταν ότι του λείπει ήτανε η ωριμότητα, κάτι που όμως που δε φάνηκε με την ΑΕΚ.

Πάνω από όλα ο Γκούντγουιν προστάτευσε τον εαυτό του, απέφυγε τα φάουλ απέναντι στην no1 επιλογή της ΑΕΚ στην επίθεση και κατάφερε να μείνει μόλις στα δύο φάουλ σε ολόκληρο το παιχνίδι! Με τους Καββαδά και Σανόγκο εκτός, αν ο Γκούντγουιν είχε θέμα, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα άλλωστε.

Το θέμα βέβαια δεν είναι απλά ότι κατάφερε να μείνει στο γήπεδο για 31 λεπτά, αλλά το τι κατάφερε μέσα σε αυτό. Ο Γκούντγουιν είχε περισσότερα ριμπάουντ από τον Μίτσελ, τον ΜακΓκρίφ και τον Μάιλ μαζί!

Την ίδια στιγμή ο Γκούντγουιν ήταν και ο πρώτος σκόρερ του Άρη και ολόκληρου του αγώνα με 16 πόντους σε ένα άκρως εντυπωσιακό double-double.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button