Βόλεϊ

O χρόνος που είναι σύμμαχος και οι δύο υπερβάσεις που πρέπει να κάνει ο Άρης

Οι κιτρινόμαυροι θα παλέψουν για την άνοδο έχοντας ως «όπλο» το διάστημα που τους δίνεται για να δουλέψουν.

Ο Άρης κατέλαβε την πέμπτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Pre League και θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ σε σειρά η οποία πρόκειται να κριθεί στις δύο νίκες.

Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου θα παίξει με μειονέκτημα έδρας απέναντι και αν περάσει στους τελικούς ανόδου θα αγωνιστεί πάλι με μειονέκτημα απέναντι σε Πανιώνιο ή Ηρακλή.

Δεν είναι πάντως όλα… άσχημα για τον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς έχουν δύο σημαντικά πλεονεκτήματα. Αρχικά ότι κάθε μέρα που περνάει είναι ευεργετική για αυτούς, καθώς πρόκειται για μία «καινούργια» ουσιαστικά ομάδα.

Τη στιγμή που ομάδες όπως ο ΟΦΗ και ο Πανιώνιος έχουν φτάσει στο «ταβάνι» τους, ο Άρης από τη δική του πλευρά γίνεται καλύτερος μέρα με τη μέρα.

Ακόμη, η ομάδα είχε δώσει το τελευταίο της παιχνίδι στις 9 Μαρτίου (είχε ρεπό την τελευταία αγωνιστική) και θα έχει χρόνο ξεκούρασης αλλά και αποθεραπείας για παίκτες της ομάδας που έφτασαν στα «κόκκινα» το προηγούμενο διάστημα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button