Ποδόσφαιρο

Μία εβδομάδα που ο Άρης κέρδισε κι άλλους οπαδούς

Οι κιτρινόμαυροι λειτούργησαν εξαιρετικά την τελευταία εβδομάδα, κερδίζοντας νέους οπαδούς και δείχνοντας ότι βελτιώνουν την εικόνα τους σε πολλά πράγματα.

Ο ποδοσφαιρικός Άρης δεν έχει αγωνιστική δράση το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά η ΠΑΕ κατάφερε να αξιοποιήσει αυτό το «νεκρό» διάστημα προκειμένου να προσελκύσει περισσότερο κόσμο.

Τις τελευταίες ημέρες ο Άρης διοργάνωσε στη μπουτίκ του μία πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, όπου δύο από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας έβγαλαν φωτογραφίες και μοίρασαν αυτόγραφα σε νεαρούς φίλους της ομάδας.

Tην Παρασκευή ο Κουέστα, ο Ντουκουρέ και ο Τόλης Τερζής επισκέφτηκαν δημοτικά σχολεία με τα παιδιά να… τρελαίνονται για ένα αυτόγραφο!

Οι πιο όμορφες εικόνες όμως ήρθαν στο χθεσινό φιλικό. Ο Άρης φιλοξένησε σχολεία και νεαρά παιδιά τα οποία έκαναν… κερκίδα και έζησαν μία αξέχαστη εμπειρία. Ακόμη πιο όμορφη όμως ήταν η εικόνα στο τέλος, όταν επιτράπηκε στα παιδιά αυτά να μπούνε μέσα στο γήπεδο, με εκείνα να φεύγουν… σφαίρα προς τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Η ΠΑΕ εκμεταλλεύτηκε μία «κενή» περίοδο και έφερε ένα χαμόγελο στο πρόσωπο των παιδιών, κάνοντας νέους φιλάθλους.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button