Ποδόσφαιρο

Μεταμόρφωσε τον Άρη, αλλά κάπου… το ‘χασε (Wyscout Analysis & Poll)

Ξεκίνησε εξαιρετικά την παρουσία του στον Άρη, υπήρχαν όμως παιχνίδια που αντιμετώπισε προβλήματα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Το YellowRadio.gr με τη βοήθεια του Wyscout σα αναλύει τη σεζόν που έκανε ο κάθε ένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με το σημερινό άρθρο να αναφέρεται στον Πίτερ Ετέμπο.

Το ξεκίνημα του Ετέμπο στον Άρη ήταν εξαιρετικό. Μόλις μπήκε στην ομάδα κατάφερε να αλλάξει επίπεδο το κέντρο της ομάδας και συνέχισε με πατημένο το γκάζι στο πρώτο χρονικό διάστημα.

Φτάσαμε σχεδόν στο 2023 για να έχει το πρώτο του παιχνίδι στο οποίο έπεσε κάτω από το 89% στην επιτυχία στις πάσες, με τα λάθη του να είναι ελάχιστα.

Γενικότερα συνολικά μέσα στη χρονιά ο Νιγηριανός κράτησε καλά νούμερα με περίπου 65% κερδισμένες αμυντικές μονομαχίες και 92% επιτυχία στις πάσες. Το πρόβλημα ήταν ότι σε αρκετές περιπτώσεις έκανε λάθη σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και σε κρίσιμα παιχνίδια.

Eπιθετικά ο Ετέμπο ήταν εντελώς ακίνδυνος, έχοντας 1 επαφή στη μεγάλη περιοχή ανά δέκα παιχνίδια, μόλις εννέα σουτ σε ολόκληρο το πρωτάθλημα και μόλις δύο στην εστία

ΗIGHLIGHT

Το μάλλον κορυφαίο παιχνίδι του Ετέμπο στον Άρη ήρθε στο ξεκίνημα της εποχής Τερζή και στην πολύ καλή εμφάνιση ολόκληρης της ομάδας με 0-3 απέναντι στον ΟΦΗ, με το «ντεμπούτο» του με τον Ιωνικό να μπαίνει στη συζήτηση.

Στη Κρήτη ο Ετέμπο είχε μόλις μία λάθος πάσα από τις συνολικά 46 που επιχείρηση, όπως και ένα ακόμη λάθος σε όλο το ενενηντάλεπτο.

Την ίδια στιγμή δεν έχασε καμία αμυντική μονομαχία, βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει μπάλες σε κρίσιμα σημεία του γηπέδου.

Τα αρνητικα του

Το σοβαρότερο πρόβλημα που είχε ο Ετέμπο είναι ότι πολλές φορές έκανε κρίσιμα λάθη και ειδικά στα ντέρμπι, γεγονός που συνέβη πιο έντονα όσο φτάναμε προς το τέλος της σεζόν. Ενδεικτικά, στα δύο παιχνίδια στη Τούμπα έκανε συνολικά 12 λάθη στο μισό του γηπέδου όπου αμυνόταν ο Άρης.

Με άριστα το «10», πώς κρίνεται η φετινή σεζόν του Eτέμπο;;

View Results

Loading ... Loading ...

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com