ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Ματέο ευχαριστούμε για τα ρεπό!

Ο Ματέο ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά αυτό μόνο νέο δεν είναι!

Ο Αργεντινός ξεκίνησε μία διαφορετική χρονιά φέτος με τον Άρη. Ο Χερμάν Μπούργος τον υπολόγιζε για τον χώρο του κέντρου, με τον Άλαν Πάρντιου να έχει την ίδια άποψη και να του δίνει τελικά αυτόν τον ρόλο προκειμένου να τον «ξεκλειδώσει».

Όλα αυτά ήρθαν σε μία δύσκολη στιγμή για τον Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός είχε καταλήξει να είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος του Άρη. Σε κάθε παιχνίδι που δε πήγαινε καλά… έφταιγε ο Ματέο! Μπορεί να έπαιζε καλά, μπορεί να υπήρχαν παίκτες που βοήθησαν λιγότερο αλλά η κριτική θα πήγαινε στον Ματέο.

Κι όμως ο Αργεντινός είναι καλός εδώ και καιρό, «εδώ και δέκα παιχνίδια» σημείωσε ο Άλαν Πάρντιου και δεν έχει άδικο. Ο Ματέο βοηθάει σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και δείχνει να είναι πιο άνετος, απαλλαγμένος από το άγχος της τελικής απόφασης, είτε για να «σερβίρει» είτε για να σκοράρει.

Βοηθάει σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, κλέβοντας τέσσερις μπάλες ανά παιχνίδι, μειώνοντας τα λάθη σε σχέση με προηγούμενα χρόνια και κάνοντας σωστές επιλογές στη διαχείριση της κατοχής και στην προώθηση του παιχνιδιού.

Πασάρει με χαρακτηριστική επιτυχία, με το ποσοστό του στις κοντινές πάσες να είναι στο 89%, σε πενήντα πάσες ανά παιχνίδι. Κόντρα στον Λεβαδειακό μέτρησε επίσης έξι ντρίμπλες και κέρδισε τις 25 από τις 40 μονομαχίες τις οποίες έδωσε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το heat map του Ματέο Γκαρσία που βρέθηκε σε όλο το γήπεδο.

Έτσι πλέον ο Ματέο Γκαρσία έχει… επιβάλει τα ρεπό σε όσους τον έκριναν κάθε μέρα και προφανώς δεν υπάρχει Αρειανός που να μην είναι χαρούμενος για αυτό.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Άλαν Πάρντιου πιστεύει ότι ο Αργεντινός μπορεί να είναι ακόμη πιο χρήσιμος στη συνέχεια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button