Ποδόσφαιρο

Μάνου Γκαρθία: «Αισθάνομαι καλύτερα, ανακούφιση το γκολ»

Ο Μάνου Γκαρθία επέστρεψε στα γκολ έπειτα από 435 ημέρες και παράλληλα έδειξε πως πλέον είναι… δυνατός κι έτοιμος να… επιστρέψει στην κανονικότητα με τον Άρη.

Σε δηλώσεις του στάθηκε στα συναισθήματά του, στις δύσκολες στιγμές που πέρασε, αλλά και στην προσπάθεια κατάκτησης του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για την επιστροφή του στα γκολ μετά από 14 μήνες: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Μετά το γκολ, κοιτούσα προς τα πίσω πέρασαν πολλές σκέψεις από το μυαλό μου ήταν πολύ φορτισμένη στιγμή για μένα, γιατί υπήρχε από πίσω μία μεγάλη προσπάθεια».

Για το γκολ αν σημαίνει πως επέστρεψε για τα καλά: «Αισθάνομαι καλύτερα κάθε εβδομάδα. Το γκολ ήταν μια μεγάλη ανακούφιση για μένα για να δείξω ότι επανέρχομαι στο επίπεδο που θέλω και μπορώ να παίζω για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το «δύο στα δύο» στα Playoffs: «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, έχουμε πολλά παιχνίδια, δυνατά, στα οποία θέλουμε να δείξουμε τι αξίζουμε, Θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, να δείξουμε τι είμαστε ικανοί να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Για τον τελικό Κυπέλλου και την επιθυμία του κόσμου: «Το εισπράττουμε από τον κόσμο μας. Εμείς έχουμε τώρα μόνο στο μυαλό μας τα Playoffs, να συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς και νίκες και να φτάσουμε στον τελικό σε καλή κατάσταση, με διάθεση και ψυχολογία».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button