Μπάσκετ

Κανονικά παίζουν οι διαιτητές που δεν άκουσαν το εμετικό σύνθημα στη Πυλαία!

Η λέξη ντροπή είναι λίγη για την ΚΕΔ, η οποία όρισε κανονικά τους διαιτητές που υποστήριξαν ότι δεν ακούστηκε ποτέ το εμετικό σύνθημα για τους δολοφονημένους φίλους του Άρη.

Αυτό που έγινε στη Πυλαία από τους διαιτητές ήταν πραγματικά τραγικό. Δεν είναι μόνο ότι η διαιτητική τριάδα του αγώνα δε διέκοψε το παιχνίδι, δεν είναι ότι δεν έγιναν συστάσεις, δεν είναι ότι δε γράφτηκε κάτι στο φύλλο αγώνος, αλλά αρνήθηκαν ότι συνέβη το οτιδήποτε!

Ποια είναι όμως η αντίδραση της ΚΕΔ; Η αντίδραση της είναι να… επιβραβεύσει τους συγκεκριμένους διαιτητές ορίζοντας τους σε σημαντικά παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Κορομηλάς θα είναι ο πρώτος διαιτητής στο παιχνίδι του Περιστερίου με την ΑΕΚ, ενώ ο Τσολάκος θα είναι δεύτερος στο παιχνίδι του Λαυρίου με τον ΠΑΟΚ.

Η λέξη ντροπή είναι λίγη…

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com